Advertisement
Business Lease
Home Finanţare Leasing operaţional Business Lease promovează vehiculele electrice în cadrul flotelor de afaceri

Business Lease promovează vehiculele electrice în cadrul flotelor de afaceri

Vehiculele electrice sunt viitorul mobilității, oferind oportunități inovatoare pentru a reduce emisiile de carbon, a economisi costuri și a contribui la un mediu mai curat, a declarat Philip Aarsman, director general Business Lease România, în cadrul unui eveniment destinat promovării utilizării mașinilor ”verzi” în cadrul flotelor de afaceri.

Evenimentul, organizat de Business Lease România la Academia Titi Aur, s-a desfășurat în parteneriat cu Automobile Bavaria, AutoItalia Autoklass, Badsi, Eurial Pantelimon, Metrotehnica, Neste, Porsche Inter Auto și Toyota București Sud.

Business Lease

Participanții la eveniment au avut oportunitatea de a descoperi o gamă impresionantă de vehicule electrice și cele mai noi modele electrice Audi, BMW, Citroen, Cupra, Fiat, Ford, Jeep, Maxus, Mercedes, Peugeot, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, puse la dispoziție de partenerii Business Lease România.

Programul evenimentului a inclus prezentări interactive, sesiuni de testare a vehiculelor electrice, discuții despre impactul sustenabilității în gestionarea flotelor auto și o expoziție specializată a vehiculelor electrice.

Business LeaseÎntr-o lume în continuă schimbare, cu provocări tot mai mari legate de mediul înconjurător, este esențial să ne concentrăm asupra soluțiilor sustenabile în gestionarea flotelor auto. Vehiculele electrice sunt viitorul mobilității, oferind oportunități inovatoare pentru a reduce emisiile de carbon, a economisi costuri și a contribui la un mediu mai curat. Business Lease România susține companiile partenere în demersurile pe care le fac pentru a face tranziția către soluții de mobilitate ecologică în vederea protejării mediul și pentru a construi un viitor sustenabil. Ne bucurăm să avem alături de noi parteneri de încredere alături de care să inspirăm companiile să treacă la soluții de mobilitate sustenabilă, contribuind astfel la un viitor mai curat și mai verde”, a declarat Philip Aarsman, director general Business Lease România, companie lider în furnizarea de servicii de leasing operațional și management al flotelor auto.

Business Lease Group a fost înființat în Olanda în anul 1989 și este prezent în Cehia, Slovacia, Polonia, România și Ungaria. La nivelul Europei, compania administrează o flotă de peste 50.000 vehicule furnizând servicii integrate de leasing operațional și management de flote auto.

Compania este prezentă pe piața din România din anul 2015, pe care a accesat-o în urma achiziției businessului Fleet Management Services (FMS), a cincea firmă de profil ca mărime de pe piața locală. Business Lease România furnizează o gama largă de servicii de mobilitate printre care leasing operațional și management al flotelor auto. Cu o prezență solidă și o experiență deosebită pe piața românească, Business Lease oferă soluții personalizate pentru gestionarea flotelor auto ale companiilor, ajutându-le să-și optimizeze costurile, să-și reducă impactul asupra mediului și să-și îmbunătățească eficiența operațională. Echipa sa dedicată și experimentată oferă consultanță profesională, asistență și servicii integrate pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților. Cu un accent puternic pe inovație și sustenabilitate, Business Lease Romania este un partener de încredere pentru companiile care doresc să-și transforme flotele de vehicule într-un instrument de afaceri modern și eficient.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

ID.Buzz LWB. Let’s rock!

FM a transmis către primării lista persoanelor fizice înscrise în programul Rabla Local

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Ayvens
Leasing operaţional

Ayvens, noul brand care reunește ALD Automotive și LeasePlan sub o singură identitate

ALD Automotive I LeasePlan va avea un nou brand global de mobilitate,...

ALD
Leasing operaţional

Noul brand ALD | LeasePlan va fi lansat până la sfârșitul anului 2023

ALD | LeasePlan va lansa un nou brand până la sfârșitul anului...

autonom
Leasing operaţional

În primele 6 luni, afacerile Autonom Service au urcat cu 46%, la 350,1 mil. lei

Autonom Services SA, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează...