SsangYong Musso Grand Pick-Up: informații și imagini oficiale

Coreenii prezintă la Geneva, în premieră pe piața europeană, varianta alungită a ”papucului” Musso: SsangYong Musso Grand Pick-Up.
SsangYong Musso Grand Pick-Up

Noua variantă împarte platforma cu noul Rexton și cu Musso, utilizând șasiu quad frame separat pentru rezistență și performanțe bune în regim off-road. Bena mai lungă a noii versiuni este dublată de o sarcină utilă mărită.

SsangYong Musso Grand Pick-Up

De propulsie se ocupă motorul turbodiesel de 2.2 litri de origine SsangYong, care dezvoltă 181 CP și 400 Nm. Acesta poate fi cuplat fie la o cutie de viteze manuală, fie la una automată Aisin, ambele cu 6 trepte. Indiferent de configurație, noua variantă este disponibilă exclusiv cu sistem de tracțiune integrală.

 

 

 

Deși este un pick-up, pachetul de asistență este cvasi-complet, și include printre altele asistent de bandă, alertă privind traficul perpendicular la ieșirea cu spatele din parcare și asistent unghi mort.

SsangYong Musso Grand Pick-Up

 

 

La interior se evidențiază tapițeria din piele Nappa, sistemul de infotainment cu ecran HD de 9,8 inci și conectivitate Apple CarPlay, Android Auto și MirrorLink Wi-Fi, precum și conectivitate Bluetooth.

 

 

În scurt timp, noul model va fi pus în vânzare pe piețele din Europa.

 

Adaugati comentariu