Vlad Vitcu, noul CEO al BCR Leasing

BCR Leasing va avea, din 15 martie, un nou preşedinte executiv, în persoana lui Vlad Vitcu, care-l înlocuieşte pe Bogdan Speteanu, numit, de la 1 ianuarie 2019, director executiv al Reţelei Corporate BCR.
bcr_leasing

Cu o experienţă de 20 de ani în industria financiar-bancară, Vlad Vitcu (43 ani) conduce din 2013 Divizia Corporate BCR din Nord-Estul României, una dintre cele mai dinamice din BCR.

Noul CEO al BCR Leasing a absolvit Universitatea “Al. I. Cuza” din Iaşi, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor şi deţine un doctorat în economie.

BCR Leasing este una dintre cele mai mari companii de leasing din România, fiind parte din Grupul Banca Comercială Română. Compania oferă servicii de leasing financiar intern pentru achiziţionarea de bunuri de folosinţă îndelungată, respectiv: leasing pentru achiziţionarea de autovehicule, flote, echipamente şi utilaje industriale, masini agricole, aparatură medicală, etc. Prin subsidiara sa specializată, BCR Fleet Management, BCR Leasing pune la dispoziţie, de asemenea, servicii personalizate de leasing operational şi management de flote pentru un număr extins de autovehicule şi vehicule comerciale uşoare.

BCR Leasing deţine o largă reţea naţională de servicii de leasing şi un portofoliu important de clienţi, din toate sectoarele de activitate, peste 85% dintre clienţi fiind în prezent IMM-uri.

Adaugati comentariu