Șeful Audi preia resposabilitatea directă a afacerilor din China

Markus Duesmann, CEO Audi, își va asuma responsabilitatea directă pentru business-ul din China, subliniind importanța celei mai mari piețe din lume pentru companie.Audi

„Mobilitatea viitorului se dezvoltă rapid în China”, a spus Duesmann, care este și președintele consiliului de administrație al Audi din aprilie.

„Aștept cu nerăbdare sarcina de a ne extinde în continuare prezența pe cea mai mare piață a noastră și de a contura activ procesul de transformare în industria auto chineză împreună cu Audi China și partenerii noștri chinezi”, a spus el.

Până acum, membrii consiliului de administrație specializați în Finanțe erau responsabili pentru afacerile Audi din China. Duesmann va deveni primul executiv de top din toată industria auto care se ocupa și de business-ul de pe cea mai mare piață auto din lume.

Analiștii consideră că decizia va îmbunătăți strategiile Audi legate de China și va permite ”vocilor” de pe piața chineză să ajungă mai rapid la Ingolstadt, unde Audi are sediul.

Când compania a venit în China în 1988, a fost primul brand premium disponibil în țară. De-a lungul anilor, a acumulat încrederea clienților locali și a fost cea mai bine vândută marcă premium până de curând.

 

CItiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Orban: Sistemul de management al traficului din Bucureşti nu funcţionează

Bosch a deschis aplicaţiile pentru programul Junior Managers

În 10 zile, va fi lansat planul de susținere a economiei

Adaugati comentariu