Mega-flotă de utilitare prin leasing financiar pentru Poşta Română

Compania Naţională Poşta Română intenţionează să achiziţioneze prin leasing financiar pe 4 ani o flotă de 430 de autoutilitare, precum şi servicii de asigurare CASCO pe 4 ani şi RCA pe 1 an, aferente acestora.Poşta Română

Potrivit anunţului de participare publicat pe platforma de achiziţii publice, SICAP, la finalul perioadei de leasing Poşta urmează să-şi exercite dreptul de opţiune în sensul de a dobândi proprietatea asupra vehiculelor în leasing.

Poşta Română arată că asigurarea CASCO va acorda despăgubiri pentru avarii produse în staţionare sau în mers, cu franşiză zero, iar cea RCA va acorda despăgubiri pentru avarii produse terţilor.

Valoarea totală estimată a contractului este de 43,35 milioane de lei fără TVA.

Achiziţia este împărţită în două loturi:

  • Lotul 1 cuprinde 250 autoutilitare cu MTMA mai mică de 3,5 tone, achiziţionate prin leasing financiar pe 4 ani, servicii de asigurare CASCO pe 4 ani şi RCA pentru 1 an. Valoarea estimată, fără TVA, este de 20,48 milioane de lei.
  • Lotul 2 cuprinde 180 autoutilitare cu MTMA de 3,5 tone, achiziţionate prin leasing financiar pe 4 ani, servicii de asigurare CASCO pe 4 ani şi RCA pentru 1 an. Valoarea estimată, fără TVA, este de 22,87 milioane de lei.

Pentru ambele loturi, în criteriul de atribuire, perioada de garanţie are o pondere de 10%, reţeaua de unităţi service, de 20%, iar preţul, de 70%.

Cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 5% din valoarea de atribuire, fără TVA, a contractului subsecvent.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 septembrie 2019.

 

CITEŞTE ŞI:

Test Citroen Berlingo 1.5 BlueHDI

Licitaţie pentru tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Piteşti

CN Aeroporturi Bucureşti vrea să-şi asigure o flotă de 376 de maşini

 

Adaugati comentariu