Licitaţie pentru tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Piteşti

Anunţul de participare pentru procedura de atribuire a contractului având ca obiect "Proiectare şi execuţie „Drum Expres Craiova - Piteşti" Tronsonul 4" a fost publicat în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP).craiova - piteşti

Tronsonul 4 cu o lungime de aproximativ 31 km, va fi construit între limita administrativă dintre judeţele Olt şi Argeş şi intersecţia cu autostrada 1 Bucureşti – Piteşti şi va tranzita teritoriile localităţilor Lunca Corbului, Albota, Costeşti, Bradu, Suseni şi Oarja, arată Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Valoarea estimată a contractului pentru construcţia tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova – Piteşti este de 909,7 milioane de lei fără TVA.

Durata contractului este de 96 luni şi cuprinde: 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie. Perioada de garanţie a lucrărilor poate creşte până la 120 luni,în funcţie de oferta operatorului economic ce va fi desemnat caştigător.

Data limită de depunere a ofertelor a fost stabilită pentru 24 octombrie 2019.

 

CITEŞTE ŞI:

CN Aeroporturi Bucureşti vrea să asigure o flotă de 376 de maşini

Cifra de afaceri din comerţul auto-moto, în creştere cu 6,7%

Autostrada Braşov-Bacău. Trei concurenţi pentru realizarea proiectului

 

Adaugati comentariu