Iată cum îți poți găsi rapid mașina în parcare

Într-o lume a tehnologiei este foarte important să fii conectat. Din acest motiv ai un cont de Facebook, de Linked in și îți salvezi toate contactele în Google. Dar câteodată este nevoie de mai mult.

Unii oameni au început să aibă o conexiune mai bună cu mașinile lor, din punct de vedere tehnic. Avem aici un exemplu de la încărcătorul rapid ZUS smart charger de la nonda. Nu toate mașinile sunt echipate cu cele mai noi și mai moderne sisteme de infotainement care să permită o conectivitate suficient de complexă cu telefonul mobil astfel încât să vă spună unde este mașina. Dar nonda ZUS smart-charger poate face asta. Există o sumedenie de încărcătoare auto, dar acest dispozitiv micuț chiar este diferit.

În primul rând, poate încărca dispozitivele mai rapid decât cu un încărcător normal de la bricheta mașinii, datorită contactorului din titan al încărcătorului. Titanul are o conductivitate superioară metalelor din care sunt făcute, de obicei, încărcătoarele auto. De asemenea, forma plotului de încărcare este studiată astfel încât să asigure o suprafață de contact mai bună, eliminând pierderile. Astfel, cele două detalii tehnice importante duc la o capacitate mai mare de încărcare a dispozitivelor dumneavoastră (smartphone, tablete etc.). Dar aceasta este doar una dintre capacitățile oferite de încărcătorul inteligent ZUS.

Dacă descărcați și instalați aplicație ZUS Smart car locator (de pe Google Play sau Appstore) veți putea obține mai multe avantaje de la micul încărcător. Poate cea mai importantă funcție a sa este de a găsi mașina în parcare. Pur și simplu conectați prin bluetooth telefonul la încărcătorul rapid și prin aplicație iar aceasta vă va ghida exact la mașină. Aplicația nu funcționează la fel pe orice smartphone, la unele indicând poziția prin Google maps iar la altele printr-o săgeată de dirijare pe ecranul telefonului. Important este că vă conduce până la 5 m de mașina dumneavoastră. Deci nu veți mai pierde timp cărând bagaje voluminoase sau grele căutând mașina prin parcare. Totodată, sistemul vă va informa și cu privire la starea de încărcare a acumulatorului mașinii și eventualele fluctuații considerate alarmante de către softul ZUS. Iar, dacă nu considerați esențiale aceste funcții, aveți totuși parte de un încărcător mult mai eficient (până la de două ori) decât alt dispozitiv de pe piață.

Adaugati comentariu