Flota Romsilva creşte cu 10 utilitare în leasing financiar. Cine este furnizorul

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva a finalizat licitaţia de achiziţie a 10 utilitare în leasing financiar, valoarea contractului, cu o durată de 28 de luni, fiind de 162.384 de euro.romsilva

Potrivit anunţului de atribuire, publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP, vehiculele destinate Direcţiei Silvice Neamţ vor fi livrate de societatea Auto Novex din Braşov, dealer autorizat Ford.

Obiectul contractului îl reprezintă furnizarea a 10 autoutilitare în leasing financiar pentru o perioadă de 24 luni, inclusiv servicii de leasing financiar.

Durata contractului este de 28 luni, din care 25 luni pentru finanţare (3 luni livrare + 24 luni finantare + 1 lună termen plată factură finală). Perioada contractului include perioada de la efectuarea comenzii şi plata avansului, perioada de livrare, perioada de leasing pentru 24 de luni, perioada necesară transferului de proprietate a utilajului către beneficiar.

În criteriile de atribuire, preţul a avut o pondere de 85%, iar puterea motorului, volumul de încărcare cu bancheta spate pliată şi garda la sol, de 5% fiecare.

La licitaţia organizată de Romsilva s-a prezentat un singur ofertant, câştigătorul.

Valorea totală estimată iniţial a contractului a fost de 208.410 de euro, însă a fost încheiat la valoarea de 162.384 de euro.

 

CITEŞTE ŞI:

Soluţii pentru optimizarea costurilor de la Hertz Lease

Bank of China intră pe piaţa românească

Analiză Erste: Leul se depreciază, iar creşterea economică încetineşte

 

Adaugati comentariu