AFM cumpără 18 autoturisme, prin programele Rabla Clasic și Rabla Plus

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a lansat licitația pentru achiziția unui număr de 18 autoturisme, dintre care 14 termice și 4 electrice, valoarea contractului fiind de aproximativ 1,9 milioane de lei.Rabla

Potrivit anunțului de participare la licitație publicat în SEAP, autovehiculele vor fi finanțate prin programele Rabla Clasic și Rabla Plus.

Achiziția este împărțită în două loturi:

Lotul 1 – 14 autoturisme termice, în valoare estimată de 1,33 milioane de lei (fără TVA). În criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 40%, garanția produsului, de 30%, iar termenul de livrare, tot de 30%.

Lotul 2 – 4 autoturisme electrice, în valoare de 578.151,24 lei (fără TVA). În acest caz, în criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 40%, garanția produsului, de 30%, iar autonomia, tot de 30%.

”Produsele achiziționate vor fi plătite din Bugetul de venituri de cheltuieli al Administrației Fondului pentru Mediu (investiții) și din finanțările din Fondul pentru Mediu prin Programul Rabla Clasic și Rabla Plus. Procedura de achiziție a contractului este initțiată pentru Lotul 2 – mașini electrice sub incidența prezentei clauze suspensive în sensul că încheierea contractului care să includă Lotul 2 – Mașini electrice este condiționata de asigurarea bugetului necesar derulării Programului Rabla Plus”, a precizat AFM.

Instituția a menționat că după aplicarea criteriului de atribuire, în cazul apariției situației de egalitate a ofertelor clasate pe primul loc, se va lua în considerare oferta financiară cu prețul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 12 iunie 2023.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

INS: Înmatriculările noi de autoturisme au urcat cu 3,2% în primele 3 luni

Miza pe ”verde”. Vânzările de vehicule comerciale electrice în 2022

 

 

Adaugati comentariu