VW Caddy 5, model 2021 – primele schițe

Cu două luni înainte de prezentarea oficială din februarie, la care vom fi și noi prezenți, VW Comerciale a prezentat două desene cu viitoarea generație Caddy 5. Aceasta va avea la bază platforma modulară MQB.VW Caddy 5

Cadou de Crăciun, oferit fanilor VW de către divizia Comerciale: așa va arăta viitorul Caddy 5! Viitoarea generație va fi 100% nouă și va beneficia de un design îndrăzneț, atipic unei utilitare mici. Atrag atenția în special pasajele evazate ale roților, stopul cu design continuu care încadrează luneta și zona frontală cu puternic efect 3D.

VW Caddy 5

Citiți aici testul cu VW Amarok Aventura!

Totodată, stâlpii parbrizului se continuă cu barele longitudinale de pe plafon, iar suprafața vitrată pare să ”curgă” între laturile van-ului. Totuși, cât din aceste linii se vor păstra la versiunea de serie vom vedea mai aproape de data lansării!

Ceea ce putem specula este că trecerea la platforma MQB îi va permite lui Caddy să apeleze la motoarele lui Golf 8, inclusiv la sistemele de propulsie mild-hybrid și plug-in hybrid. Iar puntea spate (probabil semi-independentă, în locul actualei punți rigide) va adopta arcuri elicoidale, în locul celor lamelare de pe actuala generație.

Adaugati comentariu