Advertisement
shane dowling
Home Finanţare Leasing operaţional Shane Dowling revine ca director general al ALD Automotive România

Shane Dowling revine ca director general al ALD Automotive România

ALD Automotive a anunţat numirea lui Shane Dowling în funcţia de director general ALD Automotive România, începând cu data de 1 septembrie 2019. Totodată, acesta va continua să ocupe şi poziţia de director regional ALD Automotive pe Europa de Sud-Est, rol din care coordonează activitatea din 4 ţări: România, Bulgaria, Grecia şi Turcia.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în industriile automotive şi leasing operaţional, Shane Dowling a mai ocupat poziţia de Director General al ALD Automotive România în perioada 2011 – 2016. Ulterior a fost promovat Director Regional pe Europa de Sud-Est, iar concomitent a fost şi CEO al ALD Automotive Turcia.

Odată cu revenirea în România, Shane Dowling va continua digitalizarea soluţiilor pentru clienţi şi parteneri, dezvoltarea platformelor interne, dar şi concentrarea pe menţinerea unui grad de satisfacţie ridicat, atât în ceea ce priveşte clienţii, cât şi angajaţii companiei. Unul dintre obiectivele-cheie ale noului mandat de Director General al ALD Automotive România este de a menţine poziţia de lider de piaţă în ceea ce priveşte soluţiile sustenabile şi serviciile de mobilitate. De altfel, compania promovează în mod activ tehnologiile inovative şi prietenoase cu mediul, pentru a veni în sprijinul companiilor care îşi propun „înverzirea” flotelor auto.

„Revin în România cu mult entuziasm, pentru că este o piaţă pe care o cunosc foarte bine şi care continuă să fie la fel de dinamică. ALD Automotive România a crescut constant, încă de la înfiinţarea ei pe piaţa locală, acum mai bine de 14 ani, astfel că avem un portofoliu stabil de clienţi şi o echipă experimentată. Suntem o companie trendsetter în domeniul leasingului operaţional şi suntem leader-ul industriei în ceea ce priveşte iniţiativele ecologice, un statut pe care îmi doresc să îl păstrăm şi în următoarea perioadă, deoarece clienţii din România ne oferă potenţialul de a dezvolta şi livra soluţii inovative. Toate acestea, pentru mine, constituie o bază solidă pentru etapa următoare şi pentru noile proiecte pe care le avem în plan.”, a declarat Shane Dowling, noul Director General al ALD Automotive România.

Shane Dowling s-a alăturat grupului ALD Automotive în septembrie 2006, ca International Sales Manager, apoi fiind promovat în funcţia de Head of International Sales în 2010. La începutul lui 2011, Shane s-a mutat în România pentru a ocupa poziţia de General Manager al ALD Automotive România. În 2016 a fost promovat Director Regional South-East Europe şi CEO al ALD Automotive Turcia, poziţie din care a coordonat activitatea din patru ţări: Turcia, România, Bulgaria şi Grecia.

Shane Dowling lucrează în industria automotive de peste 20 de ani şi, anterior intrării în grupul ALD, în 2006, a ocupat poziţii de conducere în Irlanda, ca General Manager of Johnson and Perrott Fleet Services, precum şi Sales and Marketing Executive of Mitsubishi Motors Irlanda. Este absolvent de Marketing al Institutului de Marketing Irlanda şi are 49 de ani.

 

CITEŞTE ŞI:

Mega-flotă de 187 de vehicule în leasing operaţional pentru Hidroelectrica

Posibil control pneumologic pentru şoferii cu permis de grupa a II-a

Vinieta pentru Bucureşti. Taxare în funcţie de norma de poluare, nu de locul înmatriculării

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *