Advertisement
E-Distribuție Muntenia
Home Finanţare Leasing operaţional Mega-flotă de 185 de vehicule în leasing operaţional pentru Hidroelectrica

Mega-flotă de 185 de vehicule în leasing operaţional pentru Hidroelectrica

Hidroelectrica organizează în luna septembrie o licitaţie prin care va alege finanţatorul în leasing operaţional a unei flote de 185 de autovehicule cu nivel scăzut de emisii pentru transport de persoane.

Potrivit anunţului de participare publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP, contractul, în valoare de 14.677.835 lei şi o durată de 48 de luni, este divizat în trei loturi:

Lotul 1: 71 autovehicule de tip SUV, ce urmează a fi utilizate în localităţile Bucuresti, Curtea de Arges, Buzau, Cluj, Oradea, Ramnicu Valcea, Slatina, Piatra Neamt, Hateg, Caransebes, Drobeta-Turnu Severin, Targu Jiu, Sebes, Sibiu. Valoarea contractului este de 6,99 milioane de lei fără TVA, iar garanţia de participare de 69.000 lei.

Lotul 2: 54 autovehicule tip SUV, ce urmează a fi utilizate în localităţile Bucuresti, Curtea de Arges, Buzau, Cluj, Oradea, Ramnicu Valcea, Slatina, Bistrita, Hateg, Caransebes, Targu Jiu, Sebes, Sibiu. Valoarea contractului este de 5,06 milioane de lei fără TVA, iar garanţia de participare de 50.000 de lei.

Lotul 3: 60 autovehicule tip mini-van, ce urmează a fi utilizate în localităţile Curtea de Arges, Buzau, Cluj, Oradea, Ramnicu Valcea, Slatina, Bistrita, Hateg, Caransebes, Drobeta-Turnu Severin, Targu Jiu, Sebes, Sibiu. Valoarea contractului este de 2,62 milioane de lei fără TVA, iar garanţia de participare de 26.000 de lei.

În criteriul de atribuire preţul are o pondere de 95%, termenul de livrare, 2%, iar disponibilitatea service-urilor, 3%.

Autoritatea contractantă a stabilit şi o garanţie de bună execuţie în cuantum de 10% din valoarea fără TVA a fiecărui contract.

Pentru ofertanţi, cerinta minima de calificare este următoarea:

– Lotul 1 – realizarea unei medii a cifrei globale de afaceri, pe ultimii 3 ani (2016, 2017, 2018), egala sau mai mare decât valoarea de 6,99 milioane de lei;

– Lotul 2 – realizarea unei medii a cifrei globale de afaceri, pe ultimii 3 ani (2016, 2017, 2018), egala sau mai mare decât valoarea 5,06 milioane de lei;

– Lotul 3 – realizarea unei medii a cifrei globale de afaceri, pe ultimii 3 ani (2016, 2017, 2018), egala sau mai mare decât valoarea: 2,62 milioane de lei.

Totodată, companiile de leasing operaţional participante la licitaţie trebuie sa faca dovada unei experiente similare obiectului contractului in ultimii trei ani a carei valoare cumulata la nivelul a maxim 3 contracte este de cel puţin 6,5 milioane de lei (fără TVA) pentru Lotul 1; de cel puţin 5 milioane de lei (fără TVA) pentru Lotul 2 şi de cel puţin 2 milioane de lei (fără TVA) pentru Lotul 3.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 9 septembrie 2019.

 

CITEŞTE ŞI:

Posibil control pneumologic pentru şoferii cu permis de grupa a II-a

Vinieta pentru Bucureşti. Taxare în funcţie de norma de poluare, nu de locul înmatriculării

Proiectul de modificare a Codului Fiscal – liber pentru paradisurile fiscale?

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *