Schimbare la vârful UniCredit Leasing România

Mircea Cotigă (foto), actualul CEO al UniCredit Leasing România, îşi va încheia mandatul la data de 31 decembrie 2018, funcţia sa fiind preluată de Daniela Bodîrcă, în prezent Chief Risk Officer şi Vicepreşedinte executiv al UniCredit Bank.
UniCredit Leasing

Cu o experienţă de 20 de ani în domeniul bancar, Daniela Bodîrcă face parte din echipa UniCredit Bank din 2008. În cei 10 ani de activitate ca Chief Risk Officer şi membru în Directoratul UniCredit Bank, a coordonat cu succes Divizia de Administrare a Riscurilor precum şi procesul de implementare a strategiei şi politicilor de risc în rândul entităților Grupului prezente în România.

“Sunt onorată de noul mandat care mi-a fost încredinţat şi aştept cu mult entuziasm să mă alătur echipei UniCredit Leasing pentru ca, împreună, să contribuim la dezvoltarea continuă a companiei. Îi mulţumesc lui Mircea, cu care am colaborat excelent de-a lungul timpului, pentru activitatea solidă şi consolidarea poziției de lider a UniCredit Leasing pe piața leasingului din România”, a declarat Daniela Bodîrcă.

După aproape zece ani de activitate în cadrul UniCredit, Mircea Cotigă a decis să îşi continue cariera în afara Grupului.

Adaugati comentariu