La Petrom, românii efectuează 360.000 de tranzacţii pe zi

Pentru tot mai mulţi români, staţiile Petrom nu mai reprezintă doar un punct de alimentare cu carburanţi, ci şi un loc care oferă soluţii pentru problemele curente ale vieţii.petrom

În total, aproximativ 360.000 de tranzacţii se efectuează în fiecare zi, în medie, într-o staţie Petrom, iar numărul celor care au accesat servicii financiare, în primele şase luni ale acestui an, a crescut cu 33% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

În topul celor mai accesate astfel de servicii în staţiile Petrom s-au numărat: plăţile facturilor, transferurile de bani, plata impozitelor şi a taxelor, plata asigurărilor RCA şi plata autorizaţiilor de trafic.

În staţiile Petrom, pot fi achitate facturile emise de prinicipalii operatori de telefonie mobilă, de principalii furnizori de gaze şi electricitate, precum şi facturile pentru o serie de utilităţi la nivel local.

De altfel, numărul transferurilor de bani interne (efectuate prin Westaco Express) a crescut cu 52% în prima jumătate a acestui an, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, arată o analiză a Staţiilor Petrom.

„Staţiile Petrom nu mai reprezintă doar un punct de alimentare cu carburanţi, au un rol utilitar tot mai pronunţat în vieţile românilor. Oamenii care ne trec pragul găsesc în acelaşi loc soluţii pentru tot mai multe taskuri curente, care le uşurează viaţa. De peste 100 de ani, răspundem nevoilor românilor, adaptându-ne continuu stilului de viaţă tot mai alert al acestora. Ne bucurăm să fim în continuare alături de ei la drum lung”, a declarat Decebal Sorin Tudor, Retail Manager OMV Petrom.

Numărul plăţilor cu cardul, creştere cu 50% în 2018

De asemenea, în 2018 a continuat şi tendinţa de achitare cu cardul. Numărul plăţilor cu cardul în staţiile Petrom a crescut cu 50%, în perioada ianuarie-iunie 2018, faţă de perioada ianuarie-iunie 2017.

Progresul plăţilor cu cardul este vizibil şi constant, iar potenţialul de creştere rămâne foarte mare. Plăţile cu cardul au numeroase avantaje, consumatorii care folosesc aceste instrumente de plată beneficiind de confort, siguranţă şi comision 0 pentru plata la comercianţi.

 

Cu 405 de staţii în România, Petrom este cea mai mare reţea de distribuţie carburanţi din România, parte a grupului OMV Petrom. Staţiile PETROM – Punem România în mişcare oferă clienţilor carburanţi pe care se pot baza, staţii mereu în drumul lor şi o gamă variată de produse şi servicii suplimentare: băuturi şi alimente, servicii de spălare auto, achiziţie poliţă RCA auto, transfer naţional de bani, plata facturilor la utilităţi sau chiar expediţia de colete şi corespondenţă prin curier.

Adaugati comentariu