Rezervele Statului îşi cumpără o flotă de 40 de utilitare

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale va organiza în luna iunie 2020 o licitaţie pentru achiziţia unei flote de utilitare uşoare pentru transportul mărfurilor, finanţate prin Rabla.
IMM Leasing

Acordul-cadru presupune furnizarea de minimum 15 unităţi şi maximum 40 de unităţi.

Potrivit autorităţii contractante, „obiectul acordului-cadru îl constituie furnizarea de „Autoutilitare N1” destinate asigurării operativităţii pentru îndeplinirea misiunilor specific, prin aplicarea prevederilor programului Rabla aprobate prin ghidul de finanţare a programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2020-2024”.

Valoarea totală estimată a contractului, cu o durată de 18 luni , este de 1,8 milioane de lei.

În criteriile de atribuire, preţul are o pondere de 85%, iar perioada de garanţie (termenul minim este 36 de luni), de 15%.

Pentru a putea participa la licitatie, ofertanţii trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani au furnizat produse similare, în valoare cumulată de cel puţin 1,8 mil. lei (fără TVA).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 iunie 2020.

„În cazul în care dosarul constituit pentru participarea la programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional pentru anul 2020 nu va fi acceptat de către Administraţia Fondului pentru Mediu procedura de achizitie se anuleaza, deoarece este imposibila încheirea contractului”, a menţionat Rezervele Statului.

 

CITEŞTE ŞI:

Elon Musk încalcă restricțiile și deschide uzina Tesla din California

Kia confirmă producția unui super-crossover electric: 0-100 km/h sub 3 secunde!

Va fi menţinută declaraţia pe proprie răspundere? Ce spune premierul

 

Adaugati comentariu