Poşta Română îşi „înverzeşte” flota cu 15 utilitare electrice

Compania Naţională Poşta Română intenţionează să achiziţioneze, prin licitaţie, 15 utilitare electrice prin accesarea Programelor Rabla, valoarea contractului fiind de 2,3 milioane de lei.
ACEA

Potrivit anunţului de participare publicat pe platforma de achiziţii publice, SICAP, pe lângă cele 15 utilitare electrice, contractul mai cuprinde şi furnizarea serviciilor de asigurare Casco şi RCA pe un an, precum şi 8 staţii de reîncărcare a câte 2 prize de 22 kw, cu operaţiunea de montaj şi autorizare incluse în ofertă.

Asigurarea Casco încheiată pentru autoutilitarele electrice va acorda despăgubiri pentru avarii produse în staţionare sau în mers, cu franşiză zero, conform condiţiilor de asigurare reglementate în România.

Asigurarea RCA încheiată pentru autoutilitare va acorda despăgubiri pentru avarii produse terţilor, conform condiţiilor de asigurare RCA reglementate în Romania.

Valoarea totală estimată a contractului este de 2,3 milioane de lei, autovehiculele urmând a fi livrate în Bucureşti.

În criteriul de atribuire, preţul are o pondere de 90%, iar componenta tehnică, de 10%.

„Pentru achiziţia autoutilitarelor electrice se vor putea utiliza prime de casare, vouchere Rabla Clasic în valoare unitară de 6.500 lei şi vouchere Rabla Plus în valoare de 45.000 lei, pentru 15 autovehicule pe care CNPR le va preda spre casare la REMAT, cu condiţia aprobării dosarului de acceptare din partea Administraţiei Fondului pentru Mediu”, menţionează autoritatea contractantă.

Pentru a putea participa la licitaţie, ofertanţii trebuie să demonstreze că media cifrei de afaceri globală, în ultimii trei ani (2017, 2018, 2019) este cel puţin egală cu 2 milioane de lei.

Potrivit caietului de sarcini, garanţia de participare este în cuantum de 23.000 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 31 august 2020.

 

CITEȘTE ȘI:

Împreună cu Klintensiv pentru ziua de mâine

Au crescut amenzile pentru parcarea ilegală pe locurile pentru persoane cu handicap

Ministrul Transporturilor promite continuarea investiţiilor pe Transalpina

 

 

Adaugati comentariu