Advertisement

Klintensiv - floteauto.ro
Home Piaţa auto Industrie auto Împreună cu Klintensiv pentru ziua de mâine

Împreună cu Klintensiv pentru ziua de mâine

Pandemia cu Coronavirus ne-a afectat atât de tare, încât obiceiurile ni s-au schimbat radical, într-un timp extrem de scurt. Produsele de dezinfectare Klintensiv și masca ne-au fost cei mai buni prieteni de câteva luni încoace.

Închizi ochii, te speli pe față cu apă rece și speri că e doar un vis urât. Ridici privirea, îți vezi reflexia în oglindă și realizezi că totul e cât se poate de real. Un scenariu desprins din filmele horror care a pus stăpânire pe viața ta. Captiv în casă, cu interdicția de a-ți vedea prietenii și rudele, cu incertitudinea zilei de mâine, cu teama că ajutorul de șomaj nu-ți va acoperi chiria sau ratele la bancă. Panica pune stăpânire pe tine: chiar dacă scapi cu bine de boală, te îngroapă lipsa banilor, iar perspectivele sunt negre. Ori cel mai groaznic sentiment este teama de viitor.

Apoi, dintr-o dată, starea de urgență se transformă în stare de alertă. Te bucuri peste măsură și ieși precaut printre oameni. Dintr-o fire sociabilă, ai devenit aproape paranoic, eviți trecătorii, amâni întâlnirile cu prietenii încă o săptămână și păstrezi distanța in speranța că raportul Ministerului Sănătății din miezul zilei o să-ți readucă speranța. Dar nu. Cifrele continuă să crească, lumea se îmbulzește pe plajă, în parcuri, pe trotuare și la cozi fără mască, fără distanțare, fără să-i pese de repercusiuni. Te revolți și nu știi ce măsuri să iei.

Klintensiv - floteauto.ro

Probabil te recunoști în rândurile de mai sus. Eu asta am simțit de la începutul pandemiei, iar un lucru e clar: nu mai vreau să trec printr-o nouă stare de urgență, așa cum nimeni dintre noi nu-și dorește! Tocmai de aceea, am ajuns la un stil de viață mai sănătos ca oricând, în speranța că, în viitor, aș putea reveni și la o viață socială la fel de sănătoasă ca în zilele bune. Cu masca pe gură și nas în spații închise, cu o distanță sigură în public, am reușit să trec cu bine peste aceste luni. Și nu doar asta m-a ajutat, ci și folosirea produselor de dezinfectare Klintensiv. Gelurile pentru igienizat mâinile și suprafețele, împreună cu șervețelele dezinfectante au ținut virusul departe, ca eu să mă pot concentra pe muncă și să-mi pot vedea de viață.

Jurnalist auto fiind, mă simt extrem de expus de fiecare dată când primesc o mașină la test, când realizez un interviu, când intru în contact cu tot felul de persoane pe care nu le cunosc. Iar asta se întâmplă mai des decât crezi. Mai mult, la testele comparative, când participă toată redacția, călătorim și câte doi în mașină și ne succedăm la volan, deci atingem unii după alții aceleași suprafețe. Așa că fiecare dintre noi are o sticluță de dezinfectant și le igienizează de fiecare dată când își schimbă locul în mașină.

Klintensiv - floteauto.ro

Începem cu volanul, apoi mergem spre exterior, la manetele semnalizării, ștergătoarelor și schimbătorului de viteze, apoi trecem la butoane, la fața de ușă și, în final, la cotiere. Iar în timp ce șoferul se ocupă de postul de conducere, pasagerii au grijă de propriul loc din mașină, ca să nu pierdem timp și să ne facem treaba în siguranță. În total, nu pierdem mai mult de 5 minute pentru igienizare, ci dimpotrivă, câștigăm siguranță și ne menținem sănătoși.

Klintensiv pentru floteauto.ro

De când am primit la redacție câteva recipiente cu dezinfectanți Klintensiv ca să le testăm (recipiente care s-au golit deja), am rămas fidel mărcii autohtone din câteva motive. În primul rând, nu sunt produse scumpe. Știu că sănătatea nu are preț, dar când dai câte 10 ”fâsuri” pe zi și la sfârșitul lunii ajungi să contorizezi, remarci că TOTUL are un preț. Iar un litru de dezinfectant de suprafețe Klintensiv costă 28 de lei.

Apoi, pentru că Pro Integrator este o companie 100% românească, cu fabrică în Bragadiru, cu muncitori români, care plătește taxe statului român, deci, fără a fi ultra-naționalist (am o Alfa Romeo, la naiba!), mai dau o mână de ajutor la revenirea economiei. Mai ales că până nu demult ne plângeam că avem fabrici de dezinfectanți, dar preferăm să importăm. Uite că acum avem ocazia să ne revanșăm cu produse 100% românești.

Klintensiv antibacterian antiviral floteauto.ro

Dar, poate că factorul decisiv în cazul meu a fost grija cu care curăță suprafețele. Să-ți explic: după ce ajunsesem să mă dezinfectez de câteva ori pe mâini cu săpun și diverse geluri din comerț, îmi apăruseră răni pe pielea de pe dosul palmei. Atunci am realizat că sunt și produse care atacă suprafețele, de la mâini la pielea de pe volan, la mobilă, la plasticele vopsite, la crom… orice suprafață la care te poți gândi.

Klintensiv Sterisol floteauto.ro

Produsele Klintensiv, însă, nu mi-au pus problema asta: cele destinate suprafețelor nu conțin alcool, deci nu au atacat nici cele mai delicate suprafețe din mașinile de test. Iar mașinile actuale au la interior o mulțime de zone sensibile, de la ecranele mari la piano black. În schimb, gelurile de mâini au o concentrație de alcool de 85% (pe când marele Alcool Etilic aka spirtul medicinal are doar 70%), deci că omoară toate microorganismele dăunătoare ca să te țină pe tine în viață.

Una peste alta, știu că nu mai vreau să intru din nou în carantină și, mai mult, nu-mi doresc să devin unul dintre indivizii care s-au infectat cu coronavirus, să-mi petrec timpul prin spitale și, mai grav, condamn părinții la moarte. Știu că trebuie să mă protejez, ceea ce te rog și pe tine! Te tine depinde inclusiv viitorul meu. Protejează-te! Nu risca! Noi toți ne bazăm pe tine! Nu ne lăsa baltă!

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Continental
Industrie auto

Continental investește în testarea compatibilității electromagnetice a produselor din interiorul vehiculelor

Continental, companie tehnologică, investește, în România, în testarea compatibilității electromagnetice a produselor...

BYD
Industrie auto

BYD va produce anual 150.000 de vehicule electrice în Turcia

Producătorul chinez BYD a anunțat oficial construirea unei noi fabrici de vehicule...

byd
Industrie auto

BYD va construi în Turcia o fabrică pentru vehicule electrice de 1 miliard de dolari

BYD se pregătește să încheie un acord cu Turcia pentru construirea unei...

Continental
Industrie auto

Continental împlinește anul acesta 20 de ani de activitate în Sibiu

Continental sărbătorește anul acesta cea de-a 20-a aniversare la Sibiu. De la...