Poliţia Locală din Bucureşti îşi „înverzeşte” flota cu 33 de hibride

Un număr de 33 de autoturisme cu motor termic hibrid vor fi achiziţionate în luna septembrie, prin licitaţie, de către Poliţia Locală sector 1 din Capitală.mașini hibride plug-in

Potrivit unui anunţ de participare publicat pe platforma de achiziţii publice, SICAP, valoarea contractului este de 3,15 milioane de lei şi prevede achiziţionarea a 32 de autoturisme de clasă medie cu motor termic hibrid şi a unui autoturism de teren (SUV) cu 5 locuri şi tot cu motor termic hidrid.

Potrivit autorităţii contractante, pentru cele 32 de berline cu motor termic hibrid, valoarea estimată a achiziţiei este de aproximativ 3 milioane de lei, în criteriul de atribuire, preţul având o pondere de 80%, termenul de licrare, de 10%, iar garanţia şi suportul tehnic, tot de 10%.

Pentru SUV-ul cu motor termic hibrid, valoarea estimată a achiziţiei este de 142.000 de lei, în criteriul de atribuire, preţul având o pondere de 80%, termenul de livrare, de 10%, iar garanţia şi suportul tehnic, tot de 10%.

Durata contractului este de 5 luni, termenul de depunere a ofertelor sau cererilor de participare fiind data de 9 septembrie 2019.

În cazul în care una sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale, Poliţia Locală sector 1 va solicita clarificări prin intermediul SEAP, în vederea încărcării electronice de către operatorii economici a documentelor care conţin noi preţuri.

 

CITEŞTE ŞI:

Test Trotineta Ryde ST-1001

Cum reorganizează Primăria Capitalei circulaţia în Piaţa Unirii

Lotul 4 de pe Autostrada Lugoj-Deva, deschis circulaţiei

 

 

Adaugati comentariu