Mercedes-Benz EQV filmat pe străzile din Stuttgart

Este pentru prima dată când viitorul microbuz electric Mercedes-Benz EQV este filmat pe șosele, în trafic, fără camuflaj. Un bun motiv pentru a-i descoperi particularitățile și a-i trece în revistă caracteristicile tehnice. 
Deschidere Mercedes-Benz EQV floteauto

În timp ce testele la temperatură scăzută continuă, un exemplar de Mercedes-Benz EQV se plimbă nestingherit pe străzile din Stuttgart ”dezbrăcat” de orice secret vizibil.

Conform datelor tehnice, modelul EQV 300 va primi o baterie de 100 kWh brut (90 kWh utilizabili), care promit o autonomie reală de aproximativ 400 km. Motorul electric dispus în fața punții anterioare dezvoltă 204 CP și 362 Nm, pe care îi transmite la șosea prin intermediul unei transmisii cu o singură treaptă cuplată la roțile din față, viteza maximă fiind limitată la 160 km/h (140 km/h în modul standard).

Portul de încărcare rapidă la 50 kW asigură un timp de alimentare 10-80% în 80 de minute, în timp ce cuplarea la sursele de curent de 110 kW scade timpul petrecut la priză la 45 de minute. Iar la wallbox-ul care poate fi comandat împreună cu Mercedes-Benz EQV, timpul de încărcare ar trebui să scadă sub 10 ore.

Citește aici testul cu Mercedes-Benz EQC!

Ca și versiunea convențională, vor exista două variante de ampatament, în ambele cazuri masa maximă totală fiind de 3.500 kg. Cele trei configurații sunt fie cu 6 locuri individuale, fie cu 7 sau 8 locuri.

 

 

Adaugati comentariu