Localităţile Bragadiru şi Chiajna din jud. Ilfov rămân încă 7 zile în carantină

Prefectura Ilfov a anunțat că măsura carantinării localităţilor Bragadiru şi Chiajna a fost prelungită cu şapte zile, începând cu data de 4 decembrie, orele 22.00.
Bragadiru

În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă emisă la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Ilfov, ţinând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis în data de 04.12.2020 ordinele de prelungire a măsurii de carantină zonală pentru o perioadă de 7 zile, începând cu data de 04.12.2020, ora 22,00, instituită pentru oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna cu satele aparţinătoare Chiajna, Dudu şi Roşu din judeţul Ilfov”, a precizat Prefectura Ilfov.

Localitățile Bragadiru şi Chiajna au fost plasate în carantină pe 20 noiembrie, în condițiile în care rata de incidență a cazurilor de COVID-19 depășise nivelul de 9 cazuri la mie.

Reamintim că în zona carantinată este interzisă circulația în afara locuințelor și staționarea în spații publice a persoanelor. Excepție fac situațiie bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator. De asemenea, se interzice intrarea / ieșirea din zona plasată în carantină prin alte căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile naționale, județene, comunale și forestiere.

 

CITEȘTE ȘI:

CNAIR are în plan modernizarea Agenției de Încasare a taxei de pod Fetești

Șoferii și-au spart anvelopele pe Autostrada de Centură Bacău, proaspăt inaugurată

Autostrada Sebeș-Turda. 14,8 km din Lotul 1 au intrat în circulație

 

Adaugati comentariu