CNAIR are în plan modernizarea Agenției de Încasare a taxei de pod Fetești

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) intenționează să modernizeze Agenția de Încasare a taxei de pod Fetești, amplasată pe Autostrada A2 București - Constanța, în scopul ”fluidizării traficului și reducerii timpilor de așteptare prin limitarea acțiunii factorului uman”.
pod Fetești

Licitația pentru a fost lansată deja în SICAP, termenul limită pentru primirea ofertelor fiind data de 5 ianuarie 2021.

Valoare estimată a contractului, fără TVA, este de 28,4 milioane de lei, durata acestuia fiind de 84 de luni, ce include 8,5 luni perioada de proiectare, 15,5 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada minimă de garanție a lucrărilor.

În criteriile de atribuire a contractului, prețul are o pondere de 65%, garanția suplimentară a lucrărilor -12%, experiența șefului echipei de proiectare – 10%, iar experiența managerului de proiect – 13%.

Potrivit CNAIR, lucrările de modernizare a Agenției de Încasare pod Fetești vor fi finanțate din fonduri europene nerambursabile.

Pentru a putea participa la licitație, ofertanții trebuie să demonstreze că au înregistrat o media a cifrei de afaceri totale anuale pe ultimii 3 ani (2017, 2018, 2019) de minimum 14,19 milioane de lei.

Totodată, ofertanții trebuie să demonstreze că au dus la bun sfârșit în ultimii 5 ani, servicii similare cu cele supuse procedurii de atribuire, în valoare cumulată de cel puțin 1,24 milioane de lei (fără TVA) la nivelul a maxim 5 contracte.

Potrivit CNAIR, licitația va fi anulată în cazul în care până la data semnării contractului nu este obținută finanțarea necesară.

 

CITEȘTE ȘI:

Șoferii și-au spart anvelopele pe Autostrada de Centură Bacău, proaspăt inaugurată

Autostrada Sebeș-Turda. 14,8 km din Lotul 1 au intrat în circulație

Transportul alternativ de persoane, în vizorul Concurenței din perspectiva utilizării tehnologiilor Big Data

 

 

Adaugati comentariu