Advertisement
lcv
Home Finanţare Leasing operaţional LCV de la Business Lease, produsul de leasing operaţional pentru utilitarele de până la 7,5 t

LCV de la Business Lease, produsul de leasing operaţional pentru utilitarele de până la 7,5 t

Compania de leasing operaţional Business Lease Romania a lansat oficial produsul LCV, în cadrul primului Târg de Vehicule Comerciale organizat la Cluj.

Potrivit reprezentanţilor companiei, produsul LCV este singurul de pe piaţă prin care sunt finanţate în leasing operaţional vehicule de până la 7,5 tone, cu cel mai mare număr de kilometri – 400.000 km, pe 57 de luni, şi care pune la dispoziţia clienţilor un mix de servicii şi produse destinate să răspundă celor mai presante nevoi de mobilitate:

  • Asigurare CASCO şi RCA
  • Asistenţă rutieră
  • Întreţinere şi reparaţii
  • Rovinietă
  • Anvelope de schimb
  • Toate taxele incluse
  • Maşină de înlocuire specializată
  • Consultanţă pentru carosări, optimizarea spaţiilor de stocare şi echipamente necesare pentru personalizarea vehiculului comercial.

”Piaţa LCV îşi menţine expansiunea, anul trecut înregistrând cea mai spectaculoasă creştere, de aproape 25 de procente. Anul acesta cifrele arată la fel de bine: la nivelul primului trimestru al acestui an au fost vândute cu 10% mai multe vehicule comerciale decât în perioada omonimă a anului precedent. Produsul LCV a luat naştere din nevoia reală a clienţilor noştri de mobilitate pe distanţe mai lungi şi pentru tonaje mai mari decât ceea ce putea piaţa de leasing operaţional să ofere, dar şi din nevoia de mobilitate neîntreruptă în aceleaşi condiţii pentru mărfurile lor”, a explicat Oana Iancu, Director Comercial Business Lease.

Evenimentul a adus laolaltă cei mai importanţi dealeri şi carosieri clujeni: EVW Holding, ATP Exodus, Autoworld, Briaris, OTC Group, RMB Interauto, Toyota, Cantor Confmet, Eurial Invest Cluj, Autovenetia, Termoport şi Car Centric fiind expuse cele mai noi modele de vehicule comerciale Isuzu, Opel, Wolkswagen, Iveco, Renault, Ford, Mercedes, Toyota, Peugeot, Citroen, Fiat.

Business Lease Group a fost înfiinţat în Olanda în anul 1989 şi este prezent, în afară de România, şi în Cehia, Slovacia, Polonia şi Ungaria. La nivelul Europei, Business Lease Group administrează o flotă de peste 50.000 vehicule. Grupul furnizează servicii integrate de leasing operaţional şi management de flote auto.

Grupul olandez a intrat România în 2015, în urma achiziţiei businessului Fleet Management Services (FMS), a cincea firmă de profil ca mărime de pe piaţa locală. În prezent compania îşi derulează activitatea prin două reprezentanţe una deschisă la Bucureşti, în 2015, şi din 2017 la Cluj, având însă capacitatea de a prelua proiecte la nivel naţional, în orice regiune a ţării.

 

CITEŞTE ŞI:

Produsul LCV răspunde celor mai presante nevoi ale mediului corporate

Philip Aarsman, Business Lease: IMM-urile au înţeles avantajele externalizării flotelor

Business Lease duce mobilitatea la un nou nivel, prin interconectarea tipurilor de transport

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Ayvens
Leasing operaţional

Ayvens, noul brand care reunește ALD Automotive și LeasePlan sub o singură identitate

ALD Automotive I LeasePlan va avea un nou brand global de mobilitate,...

Business Lease
Leasing operaţional

Business Lease promovează vehiculele electrice în cadrul flotelor de afaceri

Vehiculele electrice sunt viitorul mobilității, oferind oportunități inovatoare pentru a reduce emisiile...

ALD
Leasing operaţional

Noul brand ALD | LeasePlan va fi lansat până la sfârșitul anului 2023

ALD | LeasePlan va lansa un nou brand până la sfârșitul anului...

autonom
Leasing operaţional

În primele 6 luni, afacerile Autonom Service au urcat cu 46%, la 350,1 mil. lei

Autonom Services SA, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează...