Business Lease duce mobilitatea la un nou nivel, prin interconectarea tipurilor de transport
masini

Business Lease România, cu sediul central în Olanda, încheie anul 2017 cu o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, în creştere faţă de 2016 cu peste 10%; Din 2018, strategia companiei prevede extinderea termenului de mobilitate pentru a permite clienţilor săi acces la utilizarea unor mijloace de transport variate: autoturism, tren, metrou, car sharing etc.; Din Pasiune pentru Mobilitate, BLRO lansează în România un nou produs de leasing operaţional full service, dedicat segmentului de vehicule comerciale, cu cel mai mare număr total de kilometri incluşi în contract.

Business Lease România, una dintre cele mai inovatoare companii de leasing operaţional full service, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 7 milioane de euro; creşterea de 10% provine din dezvoltarea noilor servicii digitalizate şi mărirea gradului de satisfacţiei a clienţilor, ceea ce a convins peste 60 de noi clienţi să aleagă serviciile companiei anul trecut.

Cu o abordare de business ce are în centru grija faţă de client, compania debutează în 2018 cu misiunea de a împărtăşi tuturor clienţilor săi Pasiunea pentru Mobilitate, odată cu lansarea unei noi identităţi vizuale corporate. Business Lease îşi propune modernizarea conceptului de mobilitate care să permită beneficiarilor săi folosirea diferitelor modalităţi de a călători: autoturism, bicicletă, tren, metrou, car sharing, interconectat. Semnalul acestei schimbări care ţine cont de ritmul de viaţă al societăţii modern vine din Olanda – ţara în care leasingul operaţional este utilizat atât de companii, cât şi de persoane fizice pentru orice fel de mijloc de transport, inclusiv pentru biciclete electrice. Până în 2020 toate companiile membre ale grupului din Europa Centrală şi de Est vor oferi clienţilor leasing operaţional interconectat, cu accent pe protecţia mediului şi a resurselor naturale, precum şi optimizări majore de costuri aferente trasportului.

Asumându-şi misiunea pro mobilitate, în România Business Lease lansează un nou produs de leasing operaţional dedicat segmentului de piaţă cu cea mai mare nevoie de a parcurge distanţe mai lungi în condiţii de siguranţă. Astfel, pentru dezvoltarea segmentului de vehicule comerciale (cu o creştere de peste 30% în 2017 în portofoliul Business Lease), compania oferă un pachet special de leasing operaţional full service, cu cel mai mare număr total de kilometri incluşi în contract – 400.000 de kilometri într-un interval de 57 luni pentru vehiculele comerciale uşoare (LCV). Oferta include: asigurare CASCO şi RCA, asistenţă rutieră, întreţinere şi reparaţii, rovinietă, anvelope de schimb, toate taxele incluse şi, în caz de nevoie, maşină de înlocuire specializată, alături de consultanţă pentru carosări, optimizarea spaţiilor de stocare şi echipamentele necesare pentru personalizarea vehiculului comercial.

aarsman„Din acest an, mobilitatea capătă noi înţelesuri care nu se concentrează doar pe tipul de vehicul utilizat. Avem în vedere, spre exemplu, cardurile de mobilitate care să permită clienţilor folosirea mai multor modalităţi de a călători (autoturism, tren, avion, taxi, metrou etc.). Din exemplele altor ţări, luăm în calcul optimizarea flotelor auto prin car sharing sau închirierea pe termen scurt, în funcţie de activităţile şi proiectele clienţilor. Business Lease este un expert în furnizarea de soluţii complete de leasing operaţional şi mobilitate şi ne concentrăm pe oferirea celor mai bune soluţii pentru clienţi, bazate pe nevoile acestora”, declară Philip Aarsman, directorul general al Business Lease România.

Cu o cifră de afaceri în România de 7 milioane de euro în 2017, compania îşi propune să continue creşterea şi în 2018. Anul trecut s-au alăturat companiei peste 60 de clienţi noi care au crescut portofoliul de leasing operaţional cu 20%. Domeniile din care provin aceştia sunt: FMCG, industria farmaceutică, retail online, comerţ şi transport.

Business Lease Group, cu sediul central în Olanda, şi-a propus să extindă această Pasiune pentru Mobilitate în toate sucursalele din Europa. Grupul Business Lease este un jucător important şi în alte ţări din Europa Centrală şi de Est, precum Polonia, Slovacia, Cehia, România şi Ungaria, unde oferă servicii de leasing operaţional full service şi management de flote auto ce au ca rezultat reducerea cheltuielilor de mobilitate (Total Cost of Mobility) pentru clienţi. Parte a Grupului AutoBinck, Business Lease numără peste 110 de ani de experienţă în domeniul serviciilor auto.

Business Lease Group este expert în furnizarea de soluţii complete de leasing operaţional şi mobilitate, atât pentru companii mari, cât şi pentru companii mici şi mijlocii. Ca parte a AutoBinck Group, cu peste 110 de ani de experienţă în furnizarea de servicii în domeniul automotive, Business Lease Group oferă proprietarilor şi administratorilor de flote, precum şi şoferilor soluţii personalizate, adaptate nevoilor acestora.

Compania operează în Olanda, unde se află sediul central şi numeroase sucursale regionale, fiind totodată un furnizor important de soluţii de mobilitate în Polonia, Slovacia, Cehia şi Ungaria. Portofoliul Business Lease Group cuprinde peste 48.000 de contracte. Atenţia acordată nevoilor clienţilor, calitatea serviciilor şi integrarea celor mai noi tehnologii care să susţină nevoia de flexibilitate a viitorului reprezintă priorităţile companiei Business Lease.

 

 

Adaugati comentariu