Sistemul Flote Auto (SIF) – un nou viitor pentru businessul tau

SIF, un produs Ad Auto Total, permite administrarea profesionistă a flotei, eficientizarea programului de utilizare a vehiculelor, optimizarea cheltuielilor şi consultanţă, soluţii şi suport tehnic în timp real, prin call-center dedicat şi suport tehnic pe mail.Un studiu Eurostat din 2017 arată că România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană la numărul de IMM-uri, cu doar 2,2 întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) la 100 de locuitori.

Ce este interesant în privinţa acestor cifre este procentul din ce în ce mai mare al angajaţilor acestor companii care-si folosesc propriul automobil pentru a-şi face munca. Ei formează aşa-numita flotă auto gri – grey fleet – deţinută de angajaţi şi condusă în scopuri de business.

Costurile de funcţionare ale flotelor gri sunt ridicate şi nu sunt extrase cu precizie. Angajatorii nu se uită la modalităţi de a reduce kilometrajul forţei de muncă pentru că nu au o vizibilitate deplină a numerelor. Numărul de kilometri parcursi ai flotei gri e dificil de cuantificat din cauza lipsei unei măsurări eficiente a procentului utilizării autoturismelor în scopuri de afaceri versus utilizarea lor în scopuri personale.

Şoferii flotelor gri pot fi greu de gestionat în ceea ce priveste kilometrajul, posibilele accidente si întreţinerea generală a vehiculelor. În cazul în care un sofer de acest tip are un accident atunci când călătoreste în interes de serviciu, compania angajtoare poate fi răspunzătoare.

Orice factor de decizie trebuie să ia decizii corecte cunoscând ȋn timp real poziţia maşinilor angajatilor săi, distanţele parcurse, clienţii vizitaţi, sarcinile ȋn lucru. Sunt analize ce ajută ȋn planificarea activităţilor viitoare – tehnologia masinilor conectate continuă să evolueze în industria auto si singura sansă este să te adaptezi rapid. Pentru afacerile mici si mijlocii sunt gândite si avantajele oferite de AD GARAGE Sistem Flote Auto (SIF) – un nou viitor pentru businessul tău.

SIF, un produs Ad Auto Total, permite administrarea profesionistă a flotei, eficientizarea programului de utilizare a vehiculelor, optimizarea cheltuielilor şi consultanţă, soluţii şi suport tehnic în timp real, prin call-center dedicat şi suport tehnic pe mail. Sistemul face legătura cu una dintre cele mai mari şi mai bune reţele de service-uri din România, AD GARAGE (129 de service-uri doar în România) sau oriunde în Europa. Pentru ca acest sistem să fie unul funcţional, s-a investit enorm atât în pregătirea oamenilor cât si în infrastructură. Fiecare mecanic din reţeaua de service-uri AD Garage se specializează permanent în diagnoză computerizată, pentru a aborda corect toate mărcile si modelele auto existente pe piaţă. Administratorii flotelor pot urmări în SIF activitatea vehiculelor, drumurile efectuate, cheltuielile pentru piese si reparaţii, fiecare client având preţuri prefenţiale pentru componente. Esenţial, SIF plusează prin controlul asupra soferilor, implicit a costurilor de decontat – monitorizarea prin SIF oferă posibilitatea observării constante a întregii flote.

IMM-urile vor resimţi, cu siguranţă, avantajele aduse de sistemul Flote Auto (SIF). Anterior, acest tip de inteligenţă si funcţionalitate erau disponibile doar proprietarilor de flote mari.

“De fact, real, se economisesc bani cu investiţiile în software-ul de management al flotei chiar si în firmele mai mici. SIF înseamnă pentru toţi partenerii nostri un plus de eficienţă, tradus, în final, într-o productivitate si profituri crescute, si dezvoltare durabilă si sustenabilă a afacerilor celor care au încredere în noi. Veţi constata că investiţia se va amortiza într-o foarte scurtă perioadă de timp“, spune Călin Tudorache, expert Flote Auto. „Mai mult decât atât, Telematrix, sistemul de monitorizare al parametrilor masinii si  GPS de la distanţă poate fi integrat în platforma SIF, ceea ce oferă avantaje suplimentare pentru componenta de asigurare a masinilor. Mai multe detalii pe www.telematrix.ro”, adaugă Tudorache.

 

Adaugati comentariu