Hidroelectrica vrea o flotă nouă de 33 de utilitare

Compania Hidroelectrica intenţionează să organizeze, în luna noiembrie, o licitaţie pentru achiziţia unui număr de 33 de utilitare, pentru care şi-a propus să plăteacă 5,8 milioane de lei (fără TVA).
Hidroelectrica

Achiziţia vehiculelor este împărţită în 3 loturi:

  • Lot 1: 15 autoutilitare cu cabină dublă, cu masa totală maxim autorizată sub 3,5 tone, echipate cu pluguri pentru zăpadă şi dispozitive de împrăştiat material antiderapant, cu o valoare de 3 mil. lei.
  • Lot 2: 15 autoutilitare cu cabina dublă, cu masa totală maxim autorizată sub 3,5 tone, echipate cu hard-topuri (bena) în culoarea caroseriei şi cârlig remorcare, cu o valoare de 2,3 mil. lei (fără TVA);
  • Lot 3: 3 autoutilitare cu cabină dublă, cu masa totală maxim autorizată sub 3,5 tone, echipate cu hard-topuri (benă) în culoarea caroseriei, cu o valoare de 432.376 (fără TVA).

Pentru toate cele trei loturile, în criteriile de atribuire a contractului preţul are o pondere de 90%, distanţa faţă de service-ul auto, de 3%, iar termenul de garanţie al vehiculelor, de 7%.

Pentru a fi selectaţi, operatorii economici trebuie sa faca dovada unei experiente similare obiectului contractului in ultimii 3 ani, a carei valoare cumulata la nivelul a maxim 3 contracte este de minim 3 mil. lei pentru lotul 1, de minim 2,3 mil. lei pentru lotul 2 şi de minim 432.300 de lei pentru lotul 3.

Cuantumul total al garantiei de participare este de 58.283 de lei pentru toate cele trei loturi, iar al garanţiei de bună execuţie, de 10% din valoarea totală a contractului, fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 noiembrie 2019.

Potrivit Hidroelectrica, în cazul în care două sau mai multe oferte admisibile sunt clasate pe primul loc cu preturi egale, entitatea contractanta va solicita reofertarea de pret în plic închis, iar departajarea se va face avand la baza doar „pretul cel mai mic” al ofertei financiare finale.

 

CITEŞTE ŞI:

Proiect: Până în 2027, şosele de centură pentru toate municipiile

Autostrada A1 trebuie din nou demolată în zona Sălişte. CNAIR, bun de plată

Licitaţie pentru Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova – Piteşti

 

 

Adaugati comentariu