Licitaţie pentru Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova – Piteşti

Contractul pentru proiectarea şi execuţia tronsonului 3 al Drumului Expres Craiova - Piteşti a fost scos la licitaţie, valoarea sa estimată depăşind 999 milioane de lei, fără TVA.craiova

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SICAP) anunţul de participare pentru procedura de atribuire a contractului „Proiectare şi execuţie Drum Expres Craiova – Piteşti, Tronsonul 3″. Obiectul contractului este reprezentat de construcţia a 31,75 km, având ca punct de început zona nodului rutier la DN 65 (Valea Mare), care intersectează DN 65 la km 57+720 şi ajunge până la limita dintre judeţele Olt şi Argeş la km 89+300”.

Valoarea estimată a contractului este de 999,41 milioane de lei, fără TVA.

Durata contractului este de 96 de luni, din care 12 luni perioadă de proiectare, 24 de luni perioadă de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioadă de garanţie a lucrărilor.

Potrivit CNAIR, durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câştigător”.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru data de 8 noiembrie 2019.

Drumul Expres Piteşti-Craiova are patru loturi. Lucrările de construcţie la tronsoanele 1 şi 2 au început la sfârşitul lunii mai 2019.

 

CITEŞTE ŞI:

Flote de peste 200 de vehicule noi pentru trei instituţii

Bicicleta electrică cu autonomie de 200 km este aici!

Primul proces colectiv împotriva Volkswagen a început

 

Adaugati comentariu