Flota Transelectrica creşte cu 39 de autoturisme. Cine le livrează

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” va achiziţiona de la Mit Motors un număr de 39 de autoturisme, valoareacontractului fiind 2,7 milioane de lei.autoturisme second hand

Potrivit anunţului de atribuire publicat pe platforma de achiziţii publiceSICAP, la licitaţie s-a prezentat doar un singur ofertant. De altfel, în criteriul de atribuire preţul a avut o pondere de 90%, iar perioada de garanţie, de 10%.

Iniţial, Transelectrica evaluase oferta la 2,786 milioane de lei, însă contractul a fost încheiat la o valoare de 2,776 milioane de lei.

Cele 39 de autovehicule de oraş achiziţionate au o cu capacitate cilindricăcuprinsă între 1.300-1.600 cmc, acestea urmând a fi livrate până la data de 15 decembrie 2019.

În cadrul licitaţiei, Transelectrica intenţiona să achiziţioneze şi 24 de autovehicule cu o capacitate cilindrică cuprinsă între 1.400-1.600 cmc, însă lotul nu a fost atribuit ca urmare a respingerii ofertelor. În criteriul de atribuire, preţul a fi avut o pondere tot de 90%, iar perioada de garanţie, de 10%. Valoarea estimată a cotractului este de 1,7 milioane de lei.

 

CITEŞTE ŞI:

Unde se mai lucrează pe Autostrada Transilvania

Oamenii de afaceri cer Guvernului să nu modifice Legea RCA

Mecanicul Anului 2019 în România este Endre Juhasz

 

Adaugati comentariu