Flotă de 72 de autovehicule în leasing operațional pentru DEE România

Compania Distribuție Energie Electrică România (DEE România) își extinde flota cu un număr de 72 de autovehicule în leasing operațional, valoarea contractului fiind de aproximativ 1 milion de euro.
leasing operațional

Licitația a fost câștigată de compania Operational Autoleasing din Suceava, care va distribui noile autoturisme cu habitaclu mărit în punctele de lucru ale DEE România din Ploiești, Brașov și Cluj.

Potrivit anunțului de participare la licitație, autovehiculele pentru care se dorește transferarea dreptului de utilizare, fără opțiune de cumpărare, ”vor fi noi (0-2.000 km, an fabricaţie minimum 2021), în stare tehnică corespunzătoare, conform legislaţiei rutiere în vigoare, pentru circulaţia pe drumurile publice și cu dotările solicitate de entitatea contractantă”.

În criteriul de atribuire a contractului de leasing operațional, termenul de livrare a avut o pondere de 30%, iar prețul, de 70%.

La licitație au participant doi ofertanți, contractul fiind câștigat cu un preț de 1.002.240 milioane de euro, mai mare decît cel estimat inițial, de 895.104 euro.

 

CITEȘTE ȘI:

Poliția Locală sector 6 achiziționează 17 autospeciale, dintre care 6 electrice prin Rabla Plus

Porr Construct va realiza Secţiunea 4 a Autostrăzii Sibiu – Piteşti. Contestațiile au durat doi ani

 

 

Adaugati comentariu