Fiat Professional amânare rate cu 12 luni

Divizia de Fiat Professional a importatorului Auto Italia vine cu o nouă ofertă: primești acum, plătești la anul! Și nu integral, ci în rate.
Fiat Professional floteauto

După ce Renault a dezvoltat platforma e-commerce, pe care, folosind-o, poți plăti integral on-line prețul mașinii, iar apoi o poți primi acasă, Fiat Professional plusează.

Poți cumpăra un vehicul comercial Fiat în trei pași simpli, fără a părăsi domiciliul. Înainte de acești pași, însă, trebuie să completezi acest formular și un reprezentant Auto Italia te va contacta.

Primul pas – rezervi on-line exemplarul pe care ți-l dorești, printr-un apel video. După ce te-ai decis, trimiți documentele fie on-line, fie prin curier și, dacă acestea primesc OK-ul, primești mașina la domiciliu sau la sediul firmei.

Citește aici testul cu Fiat Doblo Cargo!

În plus, la cerere poți beneficia de amânarea ratelor cu până la 12 luni, pentru a avea timp să ”scoți mașina la produs”, permițându-i să se autosusțină. Oferta este valabilă exclusiv pentru persoanele juridice, prin Impuls Leasing.

Iveco se implică în lupta împotriva Covid-19

Pentru a beneficia de aceasta, trebuie să te decizi până la sfârșitul lunii iunie, mai ales că și stocul de modele este limitat. Despre ce modele vorbim? Despre Doblo Cargo și Fiat Ducato.

Fiat Professional Doblo floteauto

Doblo Cargo este cea mai versatilă utilitară mică din segment, putând fi comandată inclusiv în versiune șasiu și cu platformă, pe lângă versiunile van (cu diferite înălțimi și cu două ampatamente, normal și lung). Nu mai căutați la rivali, nu veți găsi așa ceva la alt model din segment!

Fiat Professional Ducato floteauto

La capătul opus al gamei dăm de Ducato, modelul care conduce vânzările segmentului în Europa, asul conversiilor, cea mai apreciată bază pentru motorhome-uri, etc. Și Ducato poate veni în variantă cu caroserie închisă (van) sau în versiunile cu platformă, respectiv șasiu, pe care o puteți carosa ulterior după propriile preferințe.

Orice model ați alege, beneficiați de 4 ani sau 250.000 km garanție (oricare survine prima), pentru a-l utiliza fără griji.

 

Adaugati comentariu