Renault e-commerce: plătești on-line, primești mașina acasă

Renault e-commerce permite, începând de astăzi, plata integrală on-line a vehiculelor comercializate de Groupe Renault Romania și, mai mult, poți opta pentru livrarea acestora acasă sau la locul indicat de tine.Renault e-commerce floteauto (3)

Diatanțare socială? Aucun problème, cum ar spune francezii! Renault Romania tocmai a introdus pe platformele e-commerce ale companiei posibilitatea de a achita integral on-line autoturismul pe care vrei să-l cumperi, fără a te deplasa la bancă sau la dealeri pentru aceasta. Mai mult, poți opta pentru livrarea autoturismelor la domiciliu. 

Iată cea mai scumpă Dacie second hand din România!

”Platformele de vânzare online ale grupului au fost primele inițiative de acest gen din România și ne-au permis să înțelegem foarte exact nevoile și așteptările clienților noștri. Această evoluție a serviciilor ne ajută să continuăm inovația digitală din zona de e-commerce începută în urmă cu aproape 2 ani. Suntem convinși că mediul nostru de business va continua să se schimbe într-un ritm alert, deoarece așteptările clienților continuă să crească. Drept urmare obiectivul nostru rămâne acela de a propune clienților mai multă flexibilitate și o experiență digitală personalizată” declară Mihai Tanase, Head of Digital Dacia & Renault.

Renault e-commerce floteauto (3)

Până în prezent, mai bine de 1.200 de clienți ai mărcilor Dacia și Renault și-au rezervat un automobil on-line, folosind platforma Renault e-commerce, iar odată cu introducerea noii facilități, numărul acestora probabil va crește rapid.

Oferta săptămânii: montaj gratuit pentru electronice la Falcon Electronics!

Platforma se adresează atât persoanelor fizice cât și celor juridice, iar în momentul de față pot fi cumpărate doar autoturisme, nu și vehicule comerciale.

Puteți comanda autoturismele la următoarele două link-uri: pentru autoturisme Renault și pentru autoturisme Dacia. Accesându-le, veți găsi inclusiv exemplare cu prețuri promoționale, disponibile imediat și livrabile din stoc. În paralel rămân deschise și celelalte modalități ”tradiționale” pentru achiziționat autoturisme.

Adaugati comentariu