Disney îşi redeschide parcul tematic din Shanghai, cu multe restricţii

Disney şi-a redeschis parcul tematic din Shanghai cu noi reguli de distanţare socială, împiedicându-l pe Mickey Mouse să se pozeze cu copii.
disney

Vizitatorii trebuie să poarte măşti de protecţie, să se supună verificărilor de temperatură la sosire şi să li se ofere sloturi de intrare cronometrate într-o experienţă mult modificată.

Biletele pentru redeschiderea de luni au fost scoase la vânzare vineri şi au fost vândute în câteva minute. Numărul de vizitatori este limitat la 30% din capacitatea obişnuită a parcului, de 80.000 de vizitatori.

Doar persoanele care deţin evaluarea de sănătate prin aplicaţia oficială cu QR code pot intra în parcul tematic.

Unele facilităţi, precum zonele de joacă ale copiilor şi spectacolele de teatru rămân închise. De asemenea, nu se vor desfăşura nici parade şi nici spectacole de noapte.

„Interacţiunea strânsă şi fotografiile apropiate cu personajele vor fi suspendate în faza iniţială a redeschiderii”, au declarat reprezentanţii Shanghai Disney Resort.

Disney a închis parcul din Shanghai la 24 ianuarie, înainte de a închide, în luna martie, alte parcuri tematice din întreaga lume.

Venitul net al companiei Walt Disney a scăzut cu 91% în primele trei luni ale anului, comparativ cu intervalul similar din 2019, pierderile de venituri cauzate de pandemiei ridicându-se la 1,4 miliarde de dolari.

Compania a fost puternic lovită de criza Covid-19, prin anularea croazierelor şi închiderea cinematografelor, deşi lansarea noului său serviciu de streaming, Disney +, a redus din pierderi.

De asemenea, grupul a anulat distribuţia dividendelor, dar a atras critici din partea lui Bernie Sanders, fostul candidat la preşedinţia SUA, şi a lui Abigail Disney, moştenitoarea averii Disney, după ce a suspendat peste 100.000 de locuri de muncă pentru a economisi banii pe salarii, în pofida păstrării unor remuneraţii mari pentru membrii conducerii.

Bob Iger, care a devenit preşedinte executiv în februarie, a renunţat la salariul său pentru 2020, dar a primit totuşi câteva milioane de dolari, sub forma stimulentelor pentru performanţă.

 

CITEŞTE ŞI:

Preluarea Zity Hub de către Renault şi Ferrovial, aprobată de CE

Proiectul de reglementare a stării de alertă, adoptat. Masca, obligatorie

Tesla acuzată de ucidere din culpă. Arma: Autopilot!

 

Adaugati comentariu