CN Aeroporturi Bucureşti îşi înnoieşte flota, prin Rabla, cu 36 de autoturisme

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a anunţat organizarea unei licitaţii, în luna octombrie, pentru achiziţia unui număr de 36 de autoturisme, prin programul Rabla.
Aeroporturi Bucureşti

Contractul are o valoare estimată de 561.800 de euro şi o durată de 28 de luni, din care maxim 4 luni, livrare şi minim 24 de luni, garanţia. Autoturisme sunt destinate desfăşurării activităţilor specifice ale companiei.

„Se doreşte accesarea programului de finantare „Rabla”, în conformitate cu Ordinul nr. 661 din 24.4.2017 privind aprobarea Ghidului de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017-2019. În cazul în care CNABSA nu va dobândi dreptul de a beneficia de primele de casare în conformitate cu Ordinul nr. 661 din
24.4.2017 privind aprobarea Ghidului de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017-2019, achiziţia se va realiza integral din surse proprii. Valoarea estimata a fiecarui contract cuprinde inclusiv contravaloarea primelor de casare”, a menţionat autoritatea contractantă în anunţul de particpare publicat pe platforma de achiziţii publice, SICAP.

Contractul este împărţit în două loturi:

  • Lotul 1 – Şase autoturisme cu transmisie automata, în valoare estimată de 84.000 de euro
  • Lotul 2 – 30 de autoturisme cu tracţiune integrală, în valoare de 477.800 de euro

Pentru ambele loturi, în criteriile de atribuire, garanţia extinsă are o pondere de 15%, iar preţul, de 85%.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a anunţat că termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 octombrie 2019.

 

CITEŞTE ŞI:

Mașini electrice necunoscute: Uniti One – născut în Suedia, fabricat în Marea Britanie

Sancţiuni mai aspre pentru accidentele rutiere mortale. Proiect

Procedurile simplificate de vămuire – o soluţie pentru evitarea întârzierilor

 

 

Adaugati comentariu