Cel mai aerodinamic portbagaj de plafon

Una dintre marile probleme ale accesoriilor montate pe mașină este aerodinamica. Însă Mercedes-AMG a dezvoltat cel mai aerodinamic portbagaj de plafon, care promite consum și zgomote minime.
Portbagaj de plafon Mercedes-AMG floteauto.ro

De câte ori ți s-a întâmplat să pleci în concediu cu mai multe bagaje decât încap în portbagaj? Și, de fiecare dată, ți-ai promis să-ți cumperi un portbagaj de plafon, dar consumul suplimentar, zgomotele aerodinamice, centrul de greutate ridicat și nivelul de expunere a bagajelor la ochii hoților te-au făcut să te răzgândești.

Portbagaj de plafon Mercedes-AMG floteauto.ro

Ei bine, Mercedes-AMG a reușit să rezolve primele două probleme odată cu noul model de portbagaj de plafon. Acesta vine în nuanța Comet Grey Magno, are un difuzor de aer încorporat, iar mânerele de deschidere a capacului sunt integrate în designul acestuia pentru a scădea coeficientul aerodinamic.

Dimensiunile noului portbagaj de plafon

Volumul de 410 litri este echivalentul unuia de hatch compact, iar deschiderea capacului se face pe ambele laterale, deci poți încărca și scoate bagajele foarte simplu. Noul portbagaj de plafon are o sarcină utilă de 70 kg, o greutate proprie de 26 kg și este proiectat să suporte fără probleme viteza de 130 km/h.

Portbagaj de plafon Mercedes-AMG floteauto.ro

Dimensiunile exterioare de 220 / 85 / 44 cm (L / l / h) îl fac ideal pentru modelele cu plafon lung, precum cele break și coupe cu 4 uși, iar designul a fost realizat în concordanță cu cele ale coupe-urilor companiei.

Portbagaj de plafon Mercedes-AMG floteauto.ro

Prețul? Necomunicat, încă, dar ți-l vom dezvălui peste câteva săptămâni. Sau îl poți verifica singur, pentru că în noiembrie va apărea la vânzare la dealerii Mercedes-Benz. La cât de bine arată, mă întreb câți îl vor cumpăra pentru funcționalitate și câți pentru aspect. Cel puțin pe plafonul lui Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe, noul portbagaj pare o turelă high-tech desprinsă din filmele SF.

Portbagaj de plafon Mercedes-AMG floteauto.ro

Sigur, întrebarea principală este dacă mai ai nevoie de un portbagaj suplimentar pe un Mercedes-AMG E 63 Wagon, în condițiile în care poate înghiți 640 l de bagaje.

Adaugati comentariu