Și ASF achiziționează autovehicule hibride prin programele Rabla

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat licitația pentru achiziționarea unui număr de cinci autovehicule noi electrice hibride prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2020-2024 (Rabla Clasic) și Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic, 2020-2024 (Rabla Plus).
Mona Cucu

Valoarea contrectului este de 147.058 de euro, în criteriul de atribuire prețul având o pondere de 90%, iar termenul de livrare de, de 10%. Conform caietului de sarcini, termenul de livrare maxim acceptat este de 105 zile de la semnarea contractului, iar ofertele care includ un termen mai mare de 105 zile de la semnarea contractului vor fi declarate neconforme.

”Orice operator economic are dreptul de a participa la procedura de atribuire în calitate de ofertant, individual ori în comun cu alți operatori economici, inclusiv în forme de asociere temporară constituite în scopul participării la procedura de atribuire, subcontractant propus sau terț susținător”, a anunțat ASF.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 8 august.

Și Curtea de Conturi a lansat recent o licitație pentru achizițiaunui număr de șase autoturisme hibride, prin programul Rabla Plus.

 

CITEȘTE ȘI:

Curtea de Conturi își va cumpăra 6 autoturisme hibride prin Rabla Plus

Atenţionare de călătorie in Grecia. Precipitaţii abundente și furtuni puternice

Cum este afectată economia globală de criza aprovizionării din Asia. Creșteri de prețuri

 

Adaugati comentariu