Curtea de Conturi își va cumpăra 6 autoturisme hibride prin Rabla Plus

Curtea de Conturi a anunțat organizarea unei licitații pentru achiziționare a șase autoturisme noi, echipate cu sistem de propulsie hibrid, prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2020-2024 (Rabla Plus).
Curtea de Conturi

Potrivit autorității contractante, valoarea totală estimată a contractului (fără TVA) este de 882.352,94 lei, în criteriul de atribuire, componenta financiară (prețul) având o pondere de 90%, iar componenta tehnică, de 10%. Durata contractului este de 3 luni.

”Valoarea estimată a achiziției este compusă din valoarea primelor de casare și a ecobobusurilor, ce se vor obține în condițiile prevăzute în Ghidul de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2020-2024, la care se adaugă diferenţa de valoare din bugetul pe anul 2021 al Curţii de Conturi a României”, a menționat instituția pe platforma de achiziții publice, SEAP.

Pentru a putea participa la licitație, ofertanții trebuie să dea informații privind experiența similară, sub forma prezentării a maxim 3 contracte de furnizare a autoturismelor. ”În scopul neîngrădirii accesului la procedură a niciunui operator economic, autoritatea contractantă nu impune un anumit prag valoric al acestui indicator”, a arătat Curtea de Conturi.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 12 august 2021.

”În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obţinut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situaţia în care egalitatea se menţine, autoritatea contractantă va solicita noi propuneri financiare, şi oferta câştigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică”, se mai arată în anunțul publicat pe SEAP.

 

CITEȘTE ȘI:

Atenţionare de călătorie in Grecia. Precipitaţii abundente și furtuni puternice

Cum este afectată economia globală de criza aprovizionării din Asia. Creșteri de prețuri

 

Adaugati comentariu