Advertisement

leasingul operaţional
Home Finanţare Leasing operaţional Alexandru Popescu este noul director comercial ALD Automotive România

Alexandru Popescu este noul director comercial ALD Automotive România

ALD Automotive, unul dintre liderii industriei de leasing operațional, anunță numirea lui Alexandru Popescu în funcția de director comercial ALD Automotive România. Cu peste 15 ani de experiență în domeniul financiar – bancar, acesta va coordona activitatea comercială a companiei, precum și managementul echipei de vânzari.

Printre obiectivele sale se regăsește creșterea portofoliului de clienți internaționali și locali din segmentele corporate și IMM, precum și dezvoltarea parteneriatelor strategice, atât cu Grupul BRD, cât și cu importatorii și dealerii auto.

În acelasi timp, noul director comercial se va concentra pe menținerea nivelului ridicat de calitate al serviciilor furnizate și pe generarea celui mai înalt grad de satisfacție pentru clienți.

Totodată, Alexandru Popescu va promova soluțiile inovatoare dezvoltate de către ALD Automotive, în strânsă legătură cu strategia și politica de CSR a Grupului.

„Mă alătur cu mult entuziasm unei echipe de profesioniști pentru care calitatea serviciilor furnizate clienților este o prioritate. ALD Automotive este un trendsetter al industriei de leasing operațional, ceea ce mă provoacă să continui tradiția alături de colegii mei și să dezvoltăm soluții inovatoare, adaptate trendurilor locale și internaționale. Pentru a veni în sprijinul partenerilor săi, compania va continua să diversifice soluțiile de mobilitate, în noul context social și economic”, a arătat noul director comercial ALD Automotive România.

Alexandru Popescu și-a început cariera în 2005, în cadrul BRD, fiind integrat încă de la angajare într-un program de formare a viitorilor manageri ai băncii. În ultimii 15 ani a ocupat diverse funcții comerciale și manageriale, acoperind relația cu clienții băncii din segmentele Corporate, SME, Private Banking și Retail. Ultima poziție ocupată a fost de Director Comercial Business Center pe segmentul NonRetail.

Operațională din 2005, ALD Automotive România este filiala BRD – Groupe Société Générale și a grupului ALD. Compania oferă leasing operațional full service, asigurând finanțarea și o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule.

 

CITEȘTE ȘI:

Ministrul Sănătății: Prelungirea stării de alertă este ”aproape iminentă”

Piața auto, în scădere puternică în primele 6 luni. INFOGRAFICE

Mercedes-Benz Sprinter chinezesc

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

ayvens
Leasing operaţional

Ayvens intră în parteneriat cu BYD pentru a livra vehicule electrice în Europa

Ayvens (ALD Automotive – LeasePlan) a semnat un memorandum de înțelegere cu...

arval
Leasing operaţional

Observatorul Arval pentru Mobilitate 2024: 9 din 10 manageri spun că flotele lor vor crește sau vor rămâne stabile în următorii 3 ani

Majoritatea companiilor românești rămân încrezătoare în viitorul flotelor lor, 88% anticipând stabilitate...

Hidroelectrica
Leasing operaţional

Mega-flotă de 212 autovehicule în leasing operațional pentru Hidroelectrica. Cât va costa

Compania Hidroelectrica SA va închiria un număr de minim 212 autovehicule în...