ALD Automotive şi-a invitat clienţii pentru a testa cele mai noi maşini electrice şi hibrid

ALD Automotive a sărbătorit 10 ani dedicaţi inovaţiei alături de clienţii şi partenerii săi: Academia Titi Aur, Toyota, Lexus, BMW, Renault, Peugeot, Ţiriac Auto - Mitsubishi, Schneider Electric.
flote-masini-floteauto

Compania de leasing operaţional şi-a întărit astfel poziţia de iniţiator în lumea mobilităţii electrice printr-un eveniment inedit, menit să prezinte clienţilor autovehiculele electrice şi hibrid de pe piaţă şi să promoveze beneficiile condusului defensiv şi ecologic prin workshopuri puse la dispoziţie împreună cu Academia Titi Aur.

ald-automotive-catalin-olteanu-director-comercial-floteautoCu ocazia acestui eveniment special demonstrăm încă o dată caracterul inovator al ALD Automotive. Suntem prima companie de leasing operaţional care se implică în mod activ în promovarea catre companii a tehnologiilor auto care protejează mediul şi ne dorim ca avantajele deţinerii unor flote electrice şi hibrid să fie înţelese cât mai corect de către clienţii noştri. Ne-am dorit sa împărtăşim clienţilor noştri expertiza internaţională legată de mobilitatea urbană şi am fost foarte plăcut surprinşi să vedem nivelul ridicat de interes pentru participarea la acest eveniment unde aceste noi tipuri de autovehicule au putut fi testate în diferite condiţii de trafic. Prin astfel de evenimente dorim să arătăm beneficiile aduse de noile tehnologii mai puţin poluante, dorim să încurajăm piaţa de leasing operaţional să se dezvolte şi, astfel, sperăm să generăm o reacţie din partea autorităţilor în construirea infrastructurii”, spune Cătălin Olteanu, Director Comercial ALD Automotive.

Timp de o zi, participanţii au testat pe circuitul Academiei Titi Aur 12 modele de maşini electrice şi hibrid ale partenerilor ALD Automotive.

ald-automotive-test-masini-electrice-hibrid-floteautoModelele electrice aduse au fost: Renault Twizy, Renault ZOE, BMW i3, Mitsubishi I-MIEV şi Peugeot iOn. Din gama hibrid clientii au putut testa modele la fel de spectaculoase: BMW i8, BMW X5 plug-in hybrid, Toyota Auris Hybrid, Toyota Yaris Hybrid, Lexus IS 300h, Peugeot 3008 Hybrid si Mitsubishi Outlander PHEV. În plus, noul sediu al Academiei Titi Aur a oferit invitaţilor experienţe unice: testarea simulatoarelor de derapaj folosind maşina cu roţi libere pe spate, maşina cu 2 volane unică în România, simulatoare de impact şi de răsturnare, un demo al unui curs de condus defensiv şi condus ecologic, teste de îndemânare, frânare, accelerare etc.

În cei 10 ani pe piaţa de leasing operaţional, ALD Automotive s-a implicat activ în inovarea sistemului de management al flotelor auto, de înverzire a parcurilor auto şi a fost printre primele companii care au oferit cursuri de condus defensiv şi ecologic managerilor de flote. Astfel, în parteneriat exclusiv cu Academia Titi Aur, peste 1.100 de utilizatori ai autovehiculelor ALD Automotive au fost instruiţi să adopte un stil de condus mai sigur, mai prientenos cu mediul, şi-au îmbunătăţit comportamentul la volan şi au redus costurile cu combustibilul şi pe cele de mentenanţă a maşinilor.

Cu o experienţă de 15 ani în conducerea defensivă, Titi Aur este unul dintre cei mai cunoscuţi traineri din acest domeniu şi a pregătit mai mult de 25.000 de cursanţi, alături de echipa sa de 12 instructori. Academia „Titi Aur” a fost înfiinţată în 2007, membrii echipei fiind actuali sau foşti piloţi sau copiloţi, cu experienţă în campionatele de raliu.

 

 

Adaugati comentariu