Agenția de Plăți pentru Agricultură va achiziționa 130 de vehicule 4×4 de la DAB Auto Serv

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) va achiziționa un număr de 130 de vehicule 4x4 pe benzină sau hibride pentru personalul implicat în gestionarea dosarelor fermierilor ce accesează măsuri din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020.autoturisme 4x4

Potrivit rezultatului licitației organizate anul trecut, vehiculele 4×4 vor fi livrate de compania DAB Auto Serv, dealer auto autorizat pentru Hyundai, Suzuki, Mitsubishi, Jaguar și Land Rover.

Potrivit anunţului de atribuire publicat în SICAP, valoarea totală a contractului pentru cele 130 de vehicule 4×4 este de 9,26 milioane de lei, vehiculele urmând a fi livrate în Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Finanţarea va fi asigurată din fonduri europene, prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) – Programul naţional de dezvoltare rurală 2014-2020.

Durata contractului este de maximum şapte luni, iar termenul de furnizare a produselor este de maximum 120 de zile de la data semnării acestuia de către ambele părţi.

În criteriul de atribuire, preţul a avut o pondere de 85%, termenul de livrare, de 10%, iar tipul de combustibil, de 5%.

La licitație au participa trei companii.

 

CITEȘTE ȘI:

Consorțiul Ionity, înființat de Volkswagen și BMW, își va extinde rețeaua de de stații de încărcare

Procedura RAR în situația îndepărtării sigiliului unui tahograf

Tot mai mulți constructori auto vor trece complet la modele electrice până în 2030

 

 

Adaugati comentariu