5 oferte pentru şoseaua Oradea – Autostrada A3 şi DX Piteşti-Braşov

Pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie "Legătura Centura Oradea - Autostrada A3 au fost depuse patru oferte, în timp ce pentru elaborare Studiului de Fezabilitate pentru o secţiune din Drumul Expres Piteşti - Braşov, doar una singură.
Suplacu de Barcău - Chiribiș

Pentru Legătura Centura Oradea (Giraţie Calea Sântandrei) – Autostrada A3 (Biharia), până la termenul limită de depunere au depus oferte:

  • Construcţii Erbaşu-Vahostav-SK AS,
  • Drum Asfalt – Trameco SA,
  • Rizzani de Eccher SpA,
  • Strabag SRL.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), valoarea estimată a proiectului este de 546,39 milioane lei, fără TVA.

„Proiectul drumului de legătură are o lungime de 18,96 km, 12 poduri noi şi pasaje (inclusiv peste Crişul Repede şi peste şoseaua Borşului), dar şi trei noduri rutiere. Acesta urmează să facă legătura dintre Centură şi autostradă, din zona sensului giratoriu cu Calea Sântandrei spre Sântandrei – Borş – Biharia.”, menţionează CNAIR.

Potrivit sursei citate, durata contractului este 48 luni, iar durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

În ceea ce priveşte elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Execuţie pentru Drum Expres Piteşti – Braşov, sector: Piteşti (A1 Centura Piteşti) – Mioveni (Centura Sud), CNAIR a primit o singură ofertă, a companiei Search Corporation.

Valoarea estimată a proiectului este de 3,54 milioane lei, fără TVA.

„Comisiile de Evaluare vor analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiilor de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice”, precizează CNAIR.

 

CITEŞTE ŞI:

Sancţiuni majorate pentru contravenţii rutiere. Guvernul nu susţine proiectul

Platforma ideală pentru electrice: modulară și compactă

Viaţa după 15 mai. Vela: „Puteţi să mergeţi, să părăsiţi localitatea.”

 

 

Adaugati comentariu