Advertisement
Xiaomi Lamborghini Kart floteauto.ro
Home Administrare flote Gadgets și High-Tech Xiaomi Lamborghini Kart: distracție maximă pe bani puțini

Xiaomi Lamborghini Kart: distracție maximă pe bani puțini

Dacă tot fac telefoane și soluții smart-living de top și dezvoltă unele dintre cele mai apreciate trotinete electrice, de ce nu s-ar ocupa și de mobilitatea pe 4 roți? Xiaomi Lamborghini Kart este dovada că te poți distra pe bani puțini.

Chiar dacă nu-ți permiți un Lamborghini la scară 1:1, Xiaomi are soluția: un monopost minuscul, vopsit în nuanța ”Giallo Orion”, cu emblemă, eleron și volan inspirate de taurul italian. Arată splendid, până la cel mai mic detaliu și nici nu costă o avere: prețul în China echivalează cu 1.246 euro, adică 6.000 de lei (fără taxe vamale).

Xiaomi Lamborghini Kart floteauto.ro

Deloc mult, mai ales dacă ținem cont de nivelul finisajelor și de faptul că unii dintre noi suntem gata să plătim atât pe unele trotinete de top. În România nu este încă disponibil, dar poți cumpăra modelul de bază, Ninebot Gokart, la prețul actual de 5.800 de lei.

Xiaomi Lamborghini Kart floteauto.ro

De fapt, vehiculul standard alătură un șasiu de kart (3.300 de lei) unui vehicul Ninebot S, care asigură propulsia. Este un vehicul fabulos de amuzant, care permite accelerația 0-20 km/h în 2 secunde și, având propulsia pe puntea spate, permite pilotului să facă drifturi fără efort.

Xiaomi Lamborghini Kart – dinamică de racer

Totuși, Xiaomi Lamborghini Kart poate și mai mult: ediția specială are la bază versiunea GoKart Pro și promite o viteză maximă de 40 km/h, iar bateria de 432 Wh promite o autonomie de aproape 25 km. Poți să-l conduci dacă ai sub 100 kg și o înălțime între 130 și 190 cm.

https://www.youtube.com/watch?v=3MOfpgOjJts

Pentru  a întregi dinamica vehiculului, Xiaomi i-a montat lumini LED pe față și un sistem de sunet care simulează sound-ul modelului Lamborghini original.

În virtutea faptului că există importator oficial Xiaomi în România și că versiunea de bază se găsește la vânzare pe diferite site-uri autohtone, sperăm ca și ediția specială Lamborghini să ajungă pe piața noastră. Dacă nu va ajunge sau nu ești dispus să aștepți, poți să-l comanzi deja de pe piața chinezească, pentru că a fost lansat oficial ieri.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

cazinou
Gadgets și High-Tech

Șansele de la cazinou vs șansele de la pariurile sportive

Șansele de la cazinou vs șansele de la pariurile sportive. În labirintul...

Continental
Gadgets și High-Tech

Inovație mondială de la Continental. Gardianul infailibil

Împreună cu partenerul său trinamiX, Continental prezintă o inovație mondială: ecranul de...

cazinou
Gadgets și High-TechMonitorizare și aplicații

Cele mai noi metode pentru șanse mai bune la cazinou

Cele mai noi metode pentru șanse mai bune la cazinou Într-o lume...

cazino
Gadgets și High-Tech

De ce sunt oamenii fascinați de lumea cazinourilor online

Oamenii din întreaga lume se implică în jocurile de cazino online din...