”Voltswagen of America”, numele sub care VW va activa în SUA din mai. Comunicatul de presă publicat din greșeală

Producătorul auto german Volkswagen a publicat, accidental, cu o lună mai devreme, un comunicat de presă prin care anunța noul nume pentru operațiunile sale din SUA, ”Voltswagen of America”, subliniind eforturile producătorului german pentru dezvoltarea vehiculelor electrice, relatează CNBC.VW

Un purtător de cuvânt al companiei a refuzat să comenteze publicarea comunicatului, care era datat 29 aprilie, acesta fiind eliminat între timp de pe site-ul constructorului auto german.

Surse familiarizate cu planurile companiei au confirmat, către CNBC, autenticitatea lansării.

Comunicatul preciza că numele VW va fi schimbat în ”Voltswagen of America” din luna mai, modificarea fiind o „declarație publică a investiției viitoare a companiei în e-mobilitate”. Acesta afirma că Voltswagen va fi plasat ca emblemă exterioară pe toate modelele EV, în timp ce vehiculele pe benzină vor avea doar emblema VW.

”Pentru a păstra elemente ale patrimoniului Volkswagen”, compania intenţionează să menţină culoarea albastru închis a logo-ului VW pentru vehiculele alimentate cu benzină şi să utilizeze albastru deschis pentru a diferenţia ”noul brand centrat pe EV.

Comunicatul afirma că ”Voltswagen of America” va rămâne o unitate operaţională a Volkswagen Group of America şi o filială a Volkswagen AG, cu sediul în Herndon, Virginia.

Comunicatul de presă al VW era incomplet, citând necesitatea unei declaraţii suplimentare şi a unei fotografii de la fabrica producătorului auto din Chattanooga, Tennessee.

 

CITEȘTE ȘI:

Societate mixtă între Toyota, Hino și Isuzu, pe segmentul vehiculelor comerciale

Transferul contractului de leasing operaţional către un alt utilizator

Legea RCA va reglementa prețurile de referinţă pentru reparaţii auto

 

 

Adaugati comentariu