Societate mixtă între Toyota, Hino și Isuzu, pe segmentul vehiculelor comerciale

Cei trei producători japonezi - Toyota, Hino și Isuzu - vor să accelereze automatizarea și electrificarea pe segmentul vehiculelor comerciale, înființând o companie comună.
toyota

Producătorul japonez de automobile Toyota, împreună cu producătorii de vehicule comerciale Hino și Isuzu, intenționează să accelereze automatizarea și electrificarea vehiculelor comerciale și să dezvolte împreună, în viitor, celule de combustibil și vehicule electrice, a anunțat Toyota.

Pentru a-și atinge aceste obiective, au înființat acum o societate mixtă, Commercial Japan Partnership Technologies Corporation, care va fi deschisă și altor parteneri.

Suplimentar față de extinderea infrastructurii, sunt planificate demonstrații și testări ale camioanelor cu celule de combustibil pe un traseu din Fukushima.

În viitor, noii parteneri vor să lucreze împreună la tehnologii automate de conducere și platforme electronice, în special pe segmentul utilitarelor mici.

În plus, Isuzu, Hino și Toyota intenționează să își conecteze platformele tehnologice existente în rețea, pentru a crea un forum comun pentru clienții de vehicule comerciale.

 

CITEȘTE ȘI:

Transferul contractului de leasing operaţional către un alt utilizator

Legea RCA va reglementa prețurile de referinţă pentru reparaţii auto

17 țări europene au impus restricţii de circulaţie pe timpul nopţii

 

 

Adaugati comentariu