VB Leasing devine Idea::Leasing

VB Leasing România devine Idea::Leasing în urma preluării pachetului integral de acţiuni ale companiei de către grupul Getin Holding în 2014. Schimbarea denumirii companiei şi a brandului sub care compania Idea Leasing va opera pe piaţa de leasing din România constituie un pas firesc în procesul de implementare a strategiei Getin Holding pe plan local, spun reprezentanţii grupului polonez.
vb-leasing-devine-idealeasing-liviu-serban-floteauto

Aflată în topul companiilor de leasing din România, Idea::Leasing operează la nivel naţional, având sedii în Bucureşti, Braşov, Brăila, Constanţa, Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara. Cu un volum de business de 82,2 milioane de euro în 2014, în creştere cu 4,2% faţă de 2013, Ideea Leasing este specializată în leasing financiar pentru bunuri mobile.

vb-leasing-devine-idealeasing-liviu-serban-floteautoÎn activitatea de leasing capitalul uman este esenţial, iar echipa Idea::Leasing este aceeaşi echipă performantă care a construit o companie solidă în cei 15 ani de existenţă pe piaţa din România”, spune Liviu Şerban, Managing Director Idea::Leasing.

Ariile de expertiză includ servicii de finanţare pentru autoturisme, vehicule comerciale şi echipamente folosite în agricultură, în construcţii şi în numeroase alte industrii.

Getin Holding este un grup financiar polonez care operează în Sudul şi Estul Europei şi adună sub umbrela sa expertiza a peste 7.000 de angajaţi şi excelenţă în domenii de business din zona financiară, asigurări şi leasing.

România este a cincea ţară, alături de Polonia, Rusia, Ucraina şi Belarus, în care grupul financiar Getin Holding este prezent.

 

 

Adaugati comentariu