Advertisement

vb-leasing-devine-idealeasing-liviu-serban-floteauto
Home Finanţare Leasing financiar VB Leasing devine Idea::Leasing

VB Leasing devine Idea::Leasing

VB Leasing România devine Idea::Leasing în urma preluării pachetului integral de acţiuni ale companiei de către grupul Getin Holding în 2014. Schimbarea denumirii companiei şi a brandului sub care compania Idea Leasing va opera pe piaţa de leasing din România constituie un pas firesc în procesul de implementare a strategiei Getin Holding pe plan local, spun reprezentanţii grupului polonez.

Aflată în topul companiilor de leasing din România, Idea::Leasing operează la nivel naţional, având sedii în Bucureşti, Braşov, Brăila, Constanţa, Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara. Cu un volum de business de 82,2 milioane de euro în 2014, în creştere cu 4,2% faţă de 2013, Ideea Leasing este specializată în leasing financiar pentru bunuri mobile.

vb-leasing-devine-idealeasing-liviu-serban-floteautoÎn activitatea de leasing capitalul uman este esenţial, iar echipa Idea::Leasing este aceeaşi echipă performantă care a construit o companie solidă în cei 15 ani de existenţă pe piaţa din România”, spune Liviu Şerban, Managing Director Idea::Leasing.

Ariile de expertiză includ servicii de finanţare pentru autoturisme, vehicule comerciale şi echipamente folosite în agricultură, în construcţii şi în numeroase alte industrii.

Getin Holding este un grup financiar polonez care operează în Sudul şi Estul Europei şi adună sub umbrela sa expertiza a peste 7.000 de angajaţi şi excelenţă în domenii de business din zona financiară, asigurări şi leasing.

România este a cincea ţară, alături de Polonia, Rusia, Ucraina şi Belarus, în care grupul financiar Getin Holding este prezent.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

leasing financiar
Leasing financiar

Aproape 47.000 de vehicule au fost finanțate, anul trecut, în leasing financiar

Finanțările noi de vehicule în leasing financiar au rămas pe creștere și...

eBCR Leasing
Leasing financiar

eBCR Leasing, prima soluție din România de leasing financiar pentru microîntreprinderi, disponibilă 100% online

BCR Leasing lansează eBCR Leasing, prima soluție din România de leasing financiar...

Garanti BBVA Leasing
InterviuriLeasing financiar

Garanti BBVA Leasing prioritizează finanțările destinat investițiilor verzi

Interviu cu Okan Yurtsever, Director General Garanti BBVA Leasing