Unde sunt asigurate maşinile din flota Poliţiei Capitalei

Contractul de asigurare RCA pentru autovehiculele şi motocicletele din dotarea Poliției Capitalei a fost câştigat, prin licitaţie, de Fast Brokers- Broker de Asigurare.Poliției Capitalei

Valoarea contractului, cu o durată de 24 de luni, este de 1,275 milioane de lei, mai scăzută decât cea estimată iniţial, de 2,05 milioane de lei.

Potrivit anunţului de participare la licitaţie, responsabilii Poliției Capitalei intenţionau să încheie un acord-cadru pe o perioadă de 2 ani pentru minimum 140 asigurări RCA şi maximum 3.792 asigurări RCA.

La licitaţie s-au prezentat doi ofertanţi, în criteriul de atribuire preţul având o pondere de 90% iar valoarea limitei maxime de despăgubire pentru pagube materiale, de 10%.

Potrivit Poliției Capitalei, cuantumul garanţiei pentru participare a fost de 10.252,68 de lei.

Reamintim că flota Poliției Române va crește, în acest an, cu 6.744 de autovehicule produse în România, fiind vorba despre 3.360 Logan, 3.382 Duster şi 2 Dokker.

Noile vehicule vor avea dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor.

 

CITEȘTE ȘI:

Test drive Volkswagen Golf 8 1.5 eTSI First Edition

Autostrada Ploieşti – Braşov. O singură ofertă pentru revizuirea documentației

Finanțare europeană pentru Drumul Expres Craiova – Pitești. Cât costă proiectul

 

 

Adaugati comentariu