Un nou produs pentru companiile cu flote de utilitare

LeasePlan România a lansat un produs destinat companiilor care folosesc vehicule comerciale uşoare, LeasePlan Van.
vehicule-comerciale-usoare-floteauto


Potrivit reprezentanţilor companiei, cele mai importante avantaje ale noului produs sunt mobilitatea neîntreruptă, optimizarea costurilor în regim de utilizare intensivă şi kilometraje mari, precum şi consultanţă (prin personal specializat şi dedicat) în alegerea corectă a autovehiculului şi a echipamentelor auxiliare care corespund specificului afacerii.

De exemplu, atunci când un autovehicul este imobilizat, LeasePlan oferă la schimb un autovehicul din aceeaşi categorie şi cu aceleaşi echipamente auxiliare.

Antreprenorii beneficiază de toate avantajele leasingului operaţional pe durata de viaţă a autovehiculului: avans zero, indiferent de dimensiunea flotei, costuri previzibile şi transparente şi eliminarea riscurilor legate de revalorificarea bunului şi variaţia costurilor cu mentenanţa.

În plus, rata plătită de antreprenor este corelată cu numărul de kilometri parcurşi de autovehicul, astfel încât acesta plăteşte proporţional cu gradul de utilizare al autovehiculului, având în permanenţă acces la platforma de raportare on-line pentru a urmări evoluţia costurilor pe servicii.

Pentru antreprenori, orice oprire neplanificată a unei autoutilitare înseamnă pierderi. Fie că autovehiculul nu mai ajunge la destinaţie, fie că marfa se deteriorează, timpul înseamnă bani pentru oricine foloseşte un autovehicul în scop comercial. LeasePlan are acum soluţia pentru a menţine o flotă de vehicule comerciale „în mişcare”. După ce anul trecut am lansat oferta dedicată IMM-urilor, venim acum cu un produs dedicat companiilor care deţin flote LCV – Light Commercial Vehicle”, a declarat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România.

 

 

Adaugati comentariu