Portofoliul LeasePlan România a depăşit 11.000 de vehicule aflate în administrare

LeasePlan România a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 42,4 milioane de euro, în creştere cu 0,5% faţă de 2014, în timp ce portofoliul de autovehicule aflate în administrare s-a majorat cu 6%, la peste 11.000.
leaseplan-floteauto

Peste 80% din flota totală se află în regim “full service”, pentru restul asigurând doar partea de servicii.

bogdan-apahidean-floteautoDeşi unii dintre clienţii noştri şi-au restrâns activitatea diminuând, în consecinţă, şi flota auto, cererea puternică venită din rândul companiilor mici şi medii ne-a asigurat o creştere puternică în 2015. Pentru anul 2016 estimăm o evoluţie a cifrei de afaceri cu 3-5% şi atingerea unui volum de 12.000 de autovehicule în administrare, bazându-ne pe o relaţie solidă cu clienţii strategici, pe lansări de noi produse, dar şi pe un interes crescut al companiilor din segmentul IMM-urilor”, a declarat Bogdan Apahidean, director general LeasePlan România.

Pentru a îmbunătăţi în permanenţă experienţa clienţilor, LeasePlan monitorizează anual gradul de satisfacţie al acestora, prin derularea unui studiu coordonat la nivel internaţional, cu ajutorul companiei TNS. Potrivit reprezentanţilor LeasePlan, în 2015, 94% dintre clienţi au declarat ca au o părere bună, foarte bună sau excelentă despre calitatea serviciilor oferite, în creştere de la 92% în 2014.

LeasePlan este o companie financiară olandeză specializată în mobilitate şi management de flote auto, cu un portofoliu de peste 1,5 milioane de autovehicule în 32 de ţări. Compania este activă în România din 2007.

 

 

 

Adaugati comentariu