Tronsonul 4 Craiova – Piteşti, relansat în licitaţie

Tronsonul 4 Craiova - Piteşti a fost relansat în licitaţie. CNAIR a ridicat suspendarea procedurii "Proiectare şi Execuţie Drum Expres Craiova - Piteşti Tronsonul 4" şi acordat un nou termen limită de depunere a ofertelor, data de 24 februarie 2020.craiova - piteşti

Licitaţia a fost suspendată după ce compania Strabag a depus o contestaţie în urma faptului că CNAIR nu a răspuns până la data legală la solicitările de clarificări adresate, iar, cu toate acestea, data limită de depunere a ofertelor a rămas aceeaşi.

Acum, CNAIR a publicat răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici, a ridicat suspendarea procedurii şi a acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor până la data de 24 februarie 2020.

„Menţionăm că operatorii economici interesaţi de participarea la această procedura de achiziţie publică au
dreptul de a adresa noi solicitări de clarificare până la ultimul termen menţionat în cadrul documentatiei de
atribuire (21 de zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor). CNAIR va răspunde la aceste solicitări, precum şi la cele adresate deja de operatorii economici ulterior primului termen limită menţionat în documentaţia de atribuire, cu respectarea termenului de 12 zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor”, a precizat intituţia.

Valoarea estimată a lucrărilor de execuţie pentru Tronsonul 4 Craiova – Piteşti este de 909.669.122 lei
fără TVA.

Durata contractului este de 36 luni şi cuprinde 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a
lucrărilor.

Tronsonul 4 Craiova – Piteşti are o lungime de 31,81( km 89+300 – km 121+115), va fi construit între limita administrativă dintre judeţele Olt si Argeş şi intersecţia cu autostrada 1 Bucureşti – Piteşti şi va tranzita teritoriile localităţilor Lunca Corbului, Albota, Costeşti, Bradu, Suseni, Oarja.

 

CITEŞTE ŞI:

Aproape 60% dintre români nu cunosc drepturile pasagerilor. Eurobarometru

Amendă uriaşă în Polonia pentru Volkswagen în scandalul Dieselgate

Peste 90% dintre şoferi vor preţuri de referinţă pentru reparaţiile auto

 

Adaugati comentariu