Traficul rutier prin PTF Calafat – Vidin va fi deviat. Posibile aglomerări

Ca urmare a lucrărilor de amenajare a platformelor de cântărire, traficul rutier în punctul de trecere a frontierei Calafat - Vidin va fi deviat până la sfârşitul lunii iunie, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
calafat

Marţi, 26 mai, au început lucrările de amenajare a platformelor de cântărire, pentru amplasarea a patru sisteme de cântărire în mers a vehiculelor rutiere care tranzitează punctul de trecere a frontierei de stat româno – bulgare, Calafat-Vidin.

Lucrările se desfăşoară, atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire din România în zona de lucru a personalului CNAIR din Agenţia de Control şi Încasare Calafat.

Potrivit CNAIR, până la sfârşitul lunii iunie, pentru desfăşurarea în bune condiţii a lucrărilor, circulaţia vehiculelor de transport marfă se va desfăşura deviat pe benzile paralele, destinate anterior doar circulaţiei autoturismelor.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere avertizează că, în aceste condiţii, există posibilitatea creşterii, în anumite intervale orare, a timpilor de aşteptare în zona de control şi în cea adiacentă, în special pe sensul de ieşire din România.

 

CITEŞTE ŞI:

Ce bani de la stat pot obţine companiile prin programele Rabla 2020

Noul program cu publicul la Poliţia Rutieră Bucureşti

Hertz România NU se așteaptă să resimtă intrarea în insolvență a Hertz Global Holdings

 

Adaugati comentariu