Total rămâne furnizorul exclusiv de lubrifianţi pentru Mazda

Total şi Mazda au anunţat reînnoirea parteneriatului de succes. Astfel, Total rămâne furnizorul exclusiv de lubrifianţi pentru brandul nipon şi în următorii cinci ani.mazda-total-floteauto

Linia de uleiuri Mazda Original Oils produsă de Total va continua să fie livrată reţelei uriaşe de service a producătorului japonez, ce reuneşte peste 2.300 puncte de mentenanţă, în peste 45 ţări.

De la începutul colaborării, peste 18 miliarde de kilometri au fost parcurşi la nivel global de modelele Mazda lubrifiate de uleiurile dezvoltate şi furnizate de specialiştii de la Total. O cifră impresionantă ce atestă potrivirea perfectă de caracter dintre cele două branduri.

mazda-total-floteautoTotal a dezvoltat o gamă exclusivă de uleiuri, gândite pentru a satisface standardele tehnice înalte Mazda în materie de eficienţă şi protecţie a motorului. Graţie lubrifianţilor ultra-moderni produşi de Total, tehnologia SkyActiv este mai mult decât o promisiune de marketing, contribuind semnificativ la reducerea emisiilor şi consumului de carburant.

“Reînnoirea parteneriatului confirmă angajamentul de a fi alături de Mazda în revoluţia tehnologică de succes. Inovaţiile încorporate în lubrifianţii noştri sunt un factor decisiv în dezvoltarea unei noi generaţii de motoare avansate din punct de vedere tehnic. Performanţele uleiurilor Total şi calitatea serviciilor noastre furnizate concesionarilor Mazda servesc în mod direct clienţii fideli ai mărcii nipone”, a explicat Philippe Charleux, Total Lubrifiants Chairman şi CEO.

La rândul său, Jeff Guyton, CEO Mazda Europe, a adăugat că avantajul utilizării lubrifianţilor Mazda Original Oil este evidentă, atât pentru dealerii, cât şi pentru publicul nostru. “Colaborarea cu Total are o importanţă strategică crucială pentru Mazda şi pentru clienţii noştri. În tandem cu dezvoltarea noii generaţii de motorizări SkyActiv, lubrifierea de excepţie asigurată de uleiurile Total este esenţială pentru performanţa şi fiabilitatea motoarelor”, a conchis acesta.

 

 

Adaugati comentariu