Top: cele mai ieftine vehicule comerciale din Romania

Cel mai ieftin vehicul comercial din Romania

În plină pandemie de Covid-19, livrările urbane se bucură de o creștere fără precedent. Faptul că toată lumea evită expunerea din magazine a făcut ca majoritatea să apeleze la comenzi on-line, situație care a copleșit atât magazinele, cât și societățile de livrări. Practic, sunt prea puține mașini de transport marfă și prea puțini șoferi. Iată care sunt cele mai ieftine vehicule comerciale din România care te pot ajuta să-ți menții afacerea în criza provocată de Coronavirus!

  1. Ford Transit Connect – 15.415 euro fără TVA

Cea mai scumpă utilitară mică din România este Ford Transit Connect , care oferă un volum de încărcare de până la 3,6 mc și o sarcină utilă între 520 și 890 kg. Vine în două versiuni de lungime (L1 și L2), care pot transporta obiecte de până la 3,0 metri, respectiv 3,4 m lungime, iar în varianta lungă încap doi europaleți.  Cârligele de ancorare sunt dispuse atipic, pe pereții laterali, pentru un acces mai bun.

Ford Transit Connect cele mai ieftine vehicule comerciale

Motorizarea de bază este benzinarul turbo EcoBoost, în 3 cilindri, care dezvoltă 100 CP și promite un consum urban de 7,1 l/100 km (în ciclul mai permisiv, NEDC).

Apasă 2!

Adaugati comentariu